Poddžbánský pivovar Mutějovice

Nově na BeerWeb 
hodnocení: podnik
restaurace Pivovar Prokopák
Hezká hospúdka, ale malá, lidé čekající na místo? Ale jinak pohoda, obsluha, pivko i jídlo dobré.
hodnocení: pivo
Svatý Martin 13°
Silnější pivko s příjemnou hořkostí.
hodnocení: pivo
Dlouhá Noc 23°
Tohle je chuťovka, Stout s praženými tóny a chutí hořké čokolády, dost dobré
hodnocení: pivo
Generál 14°
Silnější pivo citrusových tónů a výraznější hořkosti.
recenze: pivo
Bedřichova dvanáctka světlá
Vypadá nádherně, kalné až do medové barvy. Mírná vůně a plné ...
recenze: pivo
Markrabě - tmavý ležák 13°
Podle barvy velmi světlé černé pivo, spíše polotmavé, vůně a ...
recenze: pivo
Kryštof - světlý ležák 11°
Velmi výrazné aroma chmele, ale nepříliš příjemné - jarové, ...
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
Zajimalo by me,jak po Vasi "inovaci lahve+vicka" lze pivo ot ...
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
hodnocení: podnik
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
pivovar Poddžbánský pivovar Mutějovice
minipivovar
Rok vzniku: 2009
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Velká Strana, 2, 27007 Mutějovice
Webové stránky
e-mail: info@poddzbanskypivovar.cz
Telefon: 777 979 743
Kontaktní osoba: Karel Klátil
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Klasický restaurační pivovar s příjemnou restaurací a letní terasou, s možností ubytování. Poddžbánské pivo se vyrábí tradičním způsobem. K jeho výrobě se používá český slad plzeňského typu pro světlá piva a slad mnichovský, karamelový pro tmavá piva. K dalším surovinám patří granulovaný chmel typu sládek, žatecký poloranný červeňák a voda z artézské studny. Vše bez přídavků enzymů a jiných náhražek, filtrace a pasterizace.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

9,0
2. 5. 2016
čep "no name"
Vyvazena chut, krasna barva, celkove velmi dobre pivo.
9,0
19. 12. 2015
čep "pod komínem"
Výborný polotmavý speciál z Mutějovic, ochutnaný 1.7.2015 v Pivovarském klubu.
7,0
19. 12. 2015
čep "v ráji pivaře"
Dobrý polotmavý speciál z Mutějovic, ochutnaný 27.8.2014 v Pivovarském klubu.

Diskuze