Poddžbánský pivovar Mutějovice

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Mosaic Pils - světlý ležák 12°
Ochutnáno jako lahvové - Český Těšín (2024)
hodnocení: pivo
Öö X (Cellar Series)
Ochutnáno - Líp jak na světě - Brno (2024)
hodnocení: pivo
Age of Idaho 14°
Ochutnáno - Líp jak na světě - Brno (2024)
nový pivovar
hodnocení: podnik
Beertime, Praha
Ochutnáno: 42 druhů piv (6 x návštěva )(2021)(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Andělský pivovar
Ochutnáno: 8 druhů piv (4 x návštěva)(2021)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Bohemia Goose
Nádherné prostředí, dobrý výběr jídel na centrum Prahy slušné ceny.
recenze: pivo
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
recenze: pivo
Litovel Kvasničák
Zlatavá barva bohatá krémová pěna která kroužkuje a zůstává ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ochutnaly jsme s kamaradkami nový ležák Proud. Určitě vtipné ...
recenze: pivo
Záviš 12°
Zlatavý mok čiré barvy s krémovou pěnou ulpívající na skleni ...
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: pivovar
anonym
První soběšický pivovar, Brno
Docela dobrá jedenáctka. Tím ale klady končí. Protože mi doc ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
nový podnik: restaurace
pivovar Poddžbánský pivovar Mutějovice
minipivovar
Rok vzniku: 2009
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Velká Strana, 2, 27007 Mutějovice
Webové stránky
e-mail: info@poddzbanskypivovar.cz
Telefon: 777 979 743
Kontaktní osoba: Karel Klátil
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Klasický restaurační pivovar s příjemnou restaurací a letní terasou, s možností ubytování. Poddžbánské pivo se vyrábí tradičním způsobem. K jeho výrobě se používá český slad plzeňského typu pro světlá piva a slad mnichovský, karamelový pro tmavá piva. K dalším surovinám patří granulovaný chmel typu sládek, žatecký poloranný červeňák a voda z artézské studny. Vše bez přídavků enzymů a jiných náhražek, filtrace a pasterizace.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
19. 12. 2015
čep "v ráji pivaře"
Dobrý polotmavý speciál z Mutějovic, ochutnaný 27.8.2014 v Pivovarském klubu.

Diskuze