Poddžbánský pivovar Mutějovice

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Rampušák Vánoční pozdrav z Dobrušky 13°
Tenhle vánoční speciál mi nejvíc chutnal v pivovarské hospůd ...
hodnocení: pivo
Muderlant 13°
Polotmavé pivo s nasládlou karamelovou chutí krémovou pěnou a má střední říz
hodnocení: pivo
Rampušák 12° nefiltrovaný
Dobrý ležák s vyváženou chutí jemnou hořkostí velmi dobře pitelný
hodnocení: podnik
Pivovarská hospůdka s bowlingem Rampušák
Prostředí super obsluha super
hodnocení: podnik
bar pub Schrott, Brno
Ochutnáno: 19 druhů piv (6 x návštěva)(2022)(2023)
recenze: pivo
Weizen 12
Pivo ochutnané v Pivní ambasádě Pardubice s krásnou hustou k ...
komentář: pivovar
anonym
Clock, Potštejn
Pivo chutná jak když smícháme limonádu se zbytky piva nikdy vic
komentář: pivovar
anonym
Clock, Potštejn
Hrozné piva co c
nový podnik: pivnice
recenze: pivo
Svatomartinský ležák 12
Nově ochutnané pivko v restauraci U Vojtěchů mě potěšilo už ...
recenze: pivo
Mouřenín 13° tmavý
Tmavé pivo ochutnané v restauraci Na Kopečku mě opravdu nadc ...
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
Berounský medvěd, Beroun
Zde jsem zakoupil v podstatě již před mnoha lety v PET lahvi ...
pivovar Poddžbánský pivovar Mutějovice
minipivovar
Rok vzniku: 2009
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Velká Strana, 2, 27007 Mutějovice
Webové stránky
e-mail: info@poddzbanskypivovar.cz
Telefon: 777 979 743
Kontaktní osoba: Karel Klátil
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Klasický restaurační pivovar s příjemnou restaurací a letní terasou, s možností ubytování. Poddžbánské pivo se vyrábí tradičním způsobem. K jeho výrobě se používá český slad plzeňského typu pro světlá piva a slad mnichovský, karamelový pro tmavá piva. K dalším surovinám patří granulovaný chmel typu sládek, žatecký poloranný červeňák a voda z artézské studny. Vše bez přídavků enzymů a jiných náhražek, filtrace a pasterizace.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,0
18. 8. 2023
lahvové
Polotmavý ležák měděné barvy, husté a stabilní pěny. V chuti jemný a hladký, krémové obilný a karamelový, žitný chléb, chlebová kůrka, střední bylinná hořkost. OK pivo.
7,0
7. 6. 2021
čep "pod komínem"
Hodně dobrá desítka ochutnána 7.6. 2021
7,0
7. 6. 2021
čep "pod komínem"
Ochutnáno 7.6.2021 v Poddžbánském pivovaru v Mutějovicích. Dobrý ležák, lepší hodnocení sráží počáteční lehce nakyslá chuť.
7,0
7. 6. 2021
čep "pod komínem"
6,0
7. 6. 2021
čep "pod komínem"
Dobré černé pivo. Ochutnáno 7.6.2021
6,0
7. 6. 2021
čep "pod komínem"
7,0
13. 9. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Poddžbánský pivovar - Mutějovice (2019)
6,9
13. 9. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Poddžbánský pivovar - Mutějovice (2019)
7,0
13. 9. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Žatecká Dočesná - Žatec (2017) Ochutnáno - Poddžbánský pivovar - Mutějovice (2019)
6,0
13. 9. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Poddžbánský pivovar - Mutějovice (2019)
4,0
8. 7. 2018
lahvové
Petka přímo z pivovaru mě vůbec nenadchla. Vlastně jen karamel, cukr a rušivá alkoholová linka.
5,0
20. 4. 2018
lahvové
Ležák stočený do petky přímo z pivovaru mě ničím neuchvátil. Tělo jen lehce sladovější a plnější než u "desítky", a i ta kořenitě zemitá a travnatá hořkost byla jemnější, ale zase nebyl úplně čistý (diacetyl).
5,0
20. 4. 2018
lahvové
Stočené do petky přímo z pivovaru bylo průměrné, v chuti lehce obilné s výraznější a ostřejší kořenitě zemitou a travnatou chmelovou hořkostí.
5,0
20. 1. 2017
čep "v ráji pivaře"
4,3
25. 8. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 5, pitelnost: 6, vůně: 4, chuť: 4, celkový dojem: 4
8,0
19. 7. 2016
lahvové
Milé překvapení
8,0
19. 7. 2016
lahvové
těším se na dokončení rekonstrukce... pivko velmi vkusné
9,0
2. 5. 2016
čep "no name"
Vyvazena chut, krasna barva, celkove velmi dobre pivo.
9,0
19. 12. 2015
čep "pod komínem"
Výborný polotmavý speciál z Mutějovic, ochutnaný 1.7.2015 v Pivovarském klubu.

Diskuze