Poddžbánský pivovar Mutějovice

Nově na BeerWeb 
recenze: pivo
Albrecht 12°
Dvanáctka jemné chuti, středně hořká, nikterak vonící, ale pitelná celkem slušně.
hodnocení: pivo
Raven Strawberry Weisse 9°
Z mého pohledu výborný osvěžující kyseláč. Kolega to zhodnot ...
hodnocení: pivo
Permon Rauchbier 14°
Celkem dobrý smoked beer. Chtělo by to přidat více nakuřovaného sladu.
hodnocení: pivo
komentář: pivovar
anonym
recenze: pivo
Nachmelená Opice Ležák 11°
Průměrnější pivo, ne moc zajímavé jak vůní tak chutí. Docela dost sladká.
recenze: pivo
Raven El Dorado IPA
Vůně je ovocná bomba! Připomíná asi nejvíce multivitamín. Pr ...
hodnocení: podnik
pivotéka Muž přes palubu! Olomouc
Pivotéka s velkým výběrem všemožných lahvových piv, ale i ji ...
komentář: pivo
anonym
nový pivovar
hodnocení: podnik
Good Beer Club, Olomouc
Pěkné, "nóbl" prostředí, vynikající piva, příjemný personál. Ceny oproti konkurenci trochu vyšší.
komentář: pivo
anonym
Zubr Grand
Nemá chybu , asi proto vítězí !
novinka
Hodnocení piva v hospodách
Před letošní pivní sezónou přicházíme na BeerWeb s novinkou, ...
novinka
Chmeľ z Petrovca
Sústava Petrovec vkladá všetky sily, aby Petrovec znovu zavá ...
komentář: pivovar
Ferdinand, Benešov
Hurá mají i bezlepek.
novinka
NOVÉ Pivní styly: sklo, teplota, barva
Výklady pivních stylů jsme nově doplnili o údaje barvy piva ...
komentář: podnik
anonym
restaurace a bar Hotel Palace Cinema, Jíloviště
doporučuji tento 4* hotel, který disponuje 15 dvoulůžkovými ...
komentář: pivo
anonym
Liblický Flamendrák
Nojo, jenomže zelené pivo bez chemie nevyrobíte :-/ není př ...
pivovar Poddžbánský pivovar Mutějovice
minipivovar
Rok vzniku: 2009
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Velká Strana 2, 270 07 Mutějovice
Webové stránky
e-mail: info@poddzbanskypivovar.cz
Telefon: 775 360 161
Kontaktní osoba: Vítězslav Hrubý
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Klasický restaurační pivovar s příjemnou restaurací a letní terasou, s možností ubytování. Poddžbánské pivo se vyrábí tradičním způsobem. K jeho výrobě se používá český slad plzeňského typu pro světlá piva a slad mnichovský, karamelový pro tmavá piva. K dalším surovinám patří granulovaný chmel typu sládek, žatecký poloranný červeňák a voda z artézské studny. Vše bez přídavků enzymů a jiných náhražek, filtrace a pasterizace.
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

5,0
20. 4. 2018
lahvové
Ležák stočený do petky přímo z pivovaru mě ničím neuchvátil. Tělo jen lehce sladovější a plnější než u "desítky", a i ta kořenitě zemitá a travnatá hořkost byla jemnější, ale zase nebyl úplně čistý (diacetyl).
5,0
20. 4. 2018
lahvové
Stočené do petky přímo z pivovaru bylo průměrné, v chuti lehce obilné s výraznější a ostřejší kořenitě zemitou a travnatou chmelovou hořkostí.
7,0
5. 9. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Žatecká Dočesná - Žatec (2017)
5,0
20. 1. 2017
čep "v ráji pivaře"
5,0
12. 10. 2016
lahvové
4,3
25. 8. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 5, pitelnost: 6, vůně: 4, chuť: 4, celkový dojem: 4
8,0
19. 7. 2016
lahvové
Milé překvapení
8,0
19. 7. 2016
lahvové
těším se na dokončení rekonstrukce... pivko velmi vkusné
9,0
2. 5. 2016
čep "no name"
Vyvazena chut, krasna barva, celkove velmi dobre pivo.
9,0
19. 12. 2015
čep "pod komínem"
Výborný polotmavý speciál z Mutějovic, ochutnaný 1.7.2015 v Pivovarském klubu.
7,0
19. 12. 2015
čep "v ráji pivaře"
Dobrý polotmavý speciál z Mutějovic, ochutnaný 27.8.2014 v Pivovarském klubu.
7,0
19. 12. 2015
čep "pod komínem"
7,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
6,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
5,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"

Diskuze