Počerňák, Praha

Nově na BeerWeb 
komentář: pivovar
anonym
Pivovar CHORS, Černotín
Za poslední dobu jedno z nejlepších piv, co jsem měla možnost zkusit.
hodnocení: pivo
Zlatá kráva Jiskra 13°
Barva kaštanová, bohatá bublinová pěna béžové barvy, vůně to ...
hodnocení: pivo
Výroční ležák 720 let 12°
Sladší sladové pivo (jakoby ho někdo dosladil kapkou hruškov ...
hodnocení: pivo
Třeboňské pivo
Domnívám se, že jde o modifikaci piva od Regenta, které se j ...
hodnocení: podnik
Hotel Na Vývoji Vlašim
Industriální restaurace s pivovarem, milá obsluha, dobré jíd ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Aero, Ostrava
ochutnán Mechanik 13 (vídeňský ležák) a slušný..
recenze: pivo
Erdinger Alkoholfrei Weissbier
Sytě zlatá kalná barva, při rozlévání do sklenice perlí. Boh ...
hodnocení: podnik
recenze: pivo
Bc.
Tambor Klazar 14°
Svítivá měděná až mahagonová barva, pěna hustá a trvanlivá s ...
recenze: pivo
Bc.
Tambor tmavý speciál 13°
Barva tmavých kaštanů, rozhodně ne černá nebo neprostupná. P ...
hodnocení: podnik
Raven Pub City
Další krok krkavců do pivního ráje, moc hezký podnik, skvělá piva a milá obsluha.
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
Rampušák, Dobruška
Zajímavostí je, že tento pivovar na etiketách používá značen ...
nový podnik: restaurace
novinka
Tapover/ Tap takeover
Už jste zařadili do slovníku?
novinka
440! Tolik je v ČR minipivovarů
Loni 400, letos už 2,5% z celkové produkce piva s aktuálním počtem 440 minipivovarů.
komentář: pivo
anonym
Hradební 10° - tmavé výčepní
Příjemná změna v kraji kde dominují europiva kterou umí ocen ...
komentář: pivo
anonym
De Helder výčepní
Někdo má za dobrý pivo i odvar z košťat.
pivovar Počerňák, Praha
připravovaný
Rok vzniku: 2019
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Libuňská 631, 193 00 Praha - Horní Počernice
Webové stránky
e-mail: restaurace.pocernak@gmail.com
Telefon: 723 409 098
Zadal: dwarfik1
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Již nyní probíhají přípravné práce administrativní, projekční a pod.. Varna minipivovaru bude umístěna ve velkém sále pivnice a bude se jednat o klasickou dvounádobovou varnu s elektrickým ohřevem. Objem vyrážené mladiny 500 L na jednu várku. Zbylá část technologie - kvasné tanky, nádrže na vodu a pod. budou umístěny ve sklepě restaurace. Vařit bude klasický ležák 11% , ale také se můžete těšit na svrchně kvašené speciály...
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

Diskuze