Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Osečan, Osek nad Bečvou
52%
4 hodnocení
3 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Osečan 10°
Osečan 10° polotmavé
Osečan 11°
Osečan 11° polotmavé
Osečan 12°
Osečan 12° polotmavé
Sezónní piva
Osečan 14°
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Ozzman
Bockbier 19°
Silné, plnější pivo bavorského typu s jemným karamelovým nádechem a nízkou hořkostí.
hodnocení: pivo
Ozzman
Pražec - Brown IPA 14°
Dobře pitelná Brown IPA s aroma tropických plodů a jemnou hořkostí.
hodnocení: pivo
Ozzman
Kendy 13°
Výrazná APA s ovocným základem v chuti grepy a vyšší hořkost, dobré pití.
komentář: pivo
anonym
Bertold Světlé výčepní 3,5%
Jsem s tímto pivem naprosto v pohode. Nejlepší poměr cena výkon.
komentář: pivo
anonym
Bertold Světlé výčepní 3,5%
Jsem s tímto pivem naprosto v pohode. Nejlepší poměr cena výkon. ????????
nové pivo
Ozzman
Brut IPA X
nové pivo
Ozzman
Age of Talus 14°
nové pivo
Ozzman
Session Orange NEIPA 12°
nový podnik: restaurace
peproch
Restaurace U hejtmana Šarovce
nový podnik: restaurace
peproch
Hospůdka u Alenky
hodnocení: podnik
Ozzman
restaurace Marina, Praha
Pěkný podnik, ale obsluha a výběr piva tragédie.
hodnocení: podnik
MartinBlaštík
U Supa
nový podnik: restaurace
MartinBlaštík
U Supa
hodnocení: podnik
Ozzman
Pivovarská restaurace Moravia
Restaurace nabízí spodně kvašená piva pivovaru Moravia a svr ...
komentář: pivovar
Elvis
Hákův parní pivovar, Mlékojedy
Další fajn vesnický pivovar který je nainstalovån v bývalý k ...
uzavřený
Rok vzniku
: 2013
Česká republika
Kraj
: Olomoucký kraj
Adresa
: Osek nad Bečvou 76, 751 22 Osek nad Bečvou
Webové stránky
e-mail
: pavel.rajnoch@osecanka.cz
Telefon
:
580 582 936
Kontaktní osoba
: Pavel Rajnoch
Piva OSEČAN jsou vyráběna klasickou technologií, bez použití extraktů či urychlovacích procesů. Piva se vaří samostatně v dvounádobové varně dvourmutovým způsobem a následným chmelovarem. Piva dále prochází dlouhodobým procesem zrání v ležáckých sudech při nízkých teplotách okolo 2 °C. Veškerá technologie pivovaru je v nerezu. OSEČAN znamená čerstvě stočené, živé a nepasterované pivo bez chemických přísad. Pivovar ke konci ledna 2017 ukončil svou činnost a na jeho místě vznikl nový pivovar Helf.
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Vavřík Ag
4,4
14. 3. 2017
čep "pod komínem"
Osečan 14°
vzhled: 6, pitelnost: 4, vůně: 5, chuť: 4, celkový dojem: 4
Průměrné sladové a sladké světlé speciální pivo, ochutnané 27.1.2017 v motorestu Osečanka, hned vedle pivovaru Osečan.
Vavřík Ag
4,5
14. 3. 2017
čep "pod komínem"
Osečan 11°
vzhled: 5, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 5, celkový dojem: 4
Průměrný světlý sladový ležák, na mě příliš sladký, ochutnaný 27.1.2017 v motorestu Osečanka, hned vedle pivovaru Osečan, který se tak stal mým 299. navštíveným pivovarem.
Tonco
6,0
28. 9. 2016
lahvové
Osečan 11°
Pivomilec
6,0
11. 6. 2016
lahvové
Osečan 14°
Sladový, nasládlý speciál s nižším řízem a středním tělem, v barvě slabého černého čaje s nízkou řídkou pěnou mě ničím neoslnil.
Diskuze
vložit nový příspěvek