Měšťanský pivovar Kujebák, Vysoké Mýto

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Svijanský Máz 11° Nefiltrovaný
Oproti filtrovanému mázu daleko lepší.
hodnocení: podnik
Čepický minipivovar
Posezení u sládka na zahradě.
nový podnik: pivnice
hodnocení: podnik
hodnocení: podnik
nový podnik: pivnice
komentář: pivo
anonym
Samuel 11°
Zajímavé pivo.....hodnocení 7 z 10 bodů
komentář: pivovar
Krásenský pivovar, Valašské Meziříčí
Hodnocení je třeba napsat na jejich FB a ne sem, tady to nik ...
recenze: pivo
Meine helle Weise (TAP 1)
Velmi dobrá pšenice, střední tělo, lehce nakyslá, ale příjem ...
komentář: pivovar
anonym
Krásenský pivovar, Valašské Meziříčí
Majitelé této krásné restaurace. Vím,že je těžké najít v dne ...
nový podnik: pivnice
komentář: pivo
anonym
Libáňský Dukát 12°
Nevím jak na koho to působí.Já jsem osobně v pivovaru byl a ...
recenze: pivo
Hanák 12°
Celkem dobře pitelný ležák, jemné sladové chuti, nižší hořkost, slabá jablečná vůně.
recenze: pivo
Jasminum Officinale 14°
Zajímavý kousek. Pivo pěkně voní po jasmínu. Střední plnost, ...
komentář: pivovar
anonym
U Tří růží, Praha
Souhlasím s tím, že čepovaná pivka by mohla být chlazenější, ...
komentář: pivo
anonym
Libáňský Dukát 12°
Libášký dukát jsem dostal v sobotu odpoledne,jednu třetinu j ...
pivovar Měšťanský pivovar Kujebák, Vysoké Mýto
připravovaný
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Pardubický kraj
Adresa: Hradecká 216, 566 01 Vysoké Mýto
Webové stránky
e-mail: info@pivovarkujebak.cz
Telefon: 739 316 695, 602 445 213
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Všechna naše piva, vaříme podle tradičních receptur šetrným způsobem spodního kvašení. Jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, tudíž živá, plná zdraví prospěšných látek, vitamínů a stopových prvků. Nefiltrované pivo je nejen mírně zakalené, ale má také plnější a bohatší chuť. Pivo je po pasterizaci lidově řečeno mrtvé, ochuzené o mnoho chutí. Proto vaříme nepasterizovaná piva. Jejich trvanlivost je sice kratší, vypít ho musíte v řádech týdnů, ovšem jeho chuť je jedinečná. Pan sládek jim věnuje svou nejvyšší péči a lásku. Vybírá jen ty nejkvalitnější suroviny, které jim dávají plnou chuť a barvu. Vynikající český slad, žatecký chmel a šlechtěné pivovarské kvasnice. V základní nabídce máme tři druhy piv, která se vařila ve Vysokém Mýtě i v minulosti.
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

Diskuze