Restaurace Kujebák, Vysoké Mýto
100
%
100
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Součástí pivovaru je otevřená kuchyně zaměřená zejména na grilovaná jídla. V jídelním lístku naleznete pestrou nabídku studených i teplých chuťovek k pivu, tradiční jídla české kuchyně, saláty a dezerty. Kuchaři dbají na výběr kvalitních surovin lokálního charakteru. Nepoužívají náhražky, dochucovadla, ale využívají čerstvých bylinek z přilehlé zahrádky. Díky širokému portfoliu rodinných firem majitele, můžeme hostům nabízet jasný původ masa, vlastní uzenářské výrobky i bylinné a ovocné sirupy. V recepturách pokrmů se hojně využívají naše piva. Díky konceptu otevřené kuchyně si hosté mohou dopřát nevšední zážitek přípravy pokrmy od samého začátku. Součástí restaurace jsou i nádherné měděné varny, kde naši sládci vaří výtečná piva. Kromě kuchyně je v pivovaru i bar s osmi kohoutovým výčepem. V létě je k dispozici i malebná zahrádka s letní terasou a postupně přibude i venkovní výčep s pergolou.
sdílej s přáteli na:
Hodnocení uživatelů
Diskuze