Hradecký Klenot, Hradec Králové

77%
3 hodnocení
3 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Nachmelená Opice IPA 14°
Slušná hodně ovocná ipa, bohužel ale dosti tmavá
hodnocení: pivo
Svatovar 14° Pale Ale
Ochutnáno - První soukromý pivovar společenský - Lipník nad Bečvou (2018)
hodnocení: pivo
Svatovar speciál 13°
Ochutnáno - První soukromý pivovar společenský - Lipník nad Bečvou (2018)
komentář: pivovar
anonym
recenze: pivo
Nachmelená Opice Ležák 11°
Průměrnější pivo, ne moc zajímavé jak vůní tak chutí. Docela dost sladká.
recenze: pivo
Raven El Dorado IPA
Vůně je ovocná bomba! Připomíná asi nejvíce multivitamín. Pr ...
recenze: pivo
Hospodář 11°
Příjemné, chuťově intenzivní pivo, dosti hutné, ale zároveň stále pitelné.
hodnocení: podnik
pivotéka Muž přes palubu! Olomouc
Pivotéka s velkým výběrem všemožných lahvových piv, ale i ji ...
komentář: pivo
anonym
nový pivovar
hodnocení: podnik
Good Beer Club, Olomouc
Pěkné, "nóbl" prostředí, vynikající piva, příjemný personál. Ceny oproti konkurenci trochu vyšší.
komentář: pivo
anonym
Zubr Grand
Nemá chybu , asi proto vítězí !
novinka
Hodnocení piva v hospodách
Před letošní pivní sezónou přicházíme na BeerWeb s novinkou, ...
novinka
Chmeľ z Petrovca
Sústava Petrovec vkladá všetky sily, aby Petrovec znovu zavá ...
komentář: pivovar
Ferdinand, Benešov
Hurá mají i bezlepek.
novinka
NOVÉ Pivní styly: sklo, teplota, barva
Výklady pivních stylů jsme nově doplnili o údaje barvy piva ...
komentář: podnik
anonym
restaurace a bar Hotel Palace Cinema, Jíloviště
doporučuji tento 4* hotel, který disponuje 15 dvoulůžkovými ...
komentář: pivo
anonym
Liblický Flamendrák
Nojo, jenomže zelené pivo bez chemie nevyrobíte :-/ není př ...
pivovar Hradecký Klenot, Hradec Králové
minipivovar
Rok vzniku: 2017
Česká republika
Kraj: Královéhradecký kraj
Adresa: Velké nám. 26/36, 500 03 Hradec Králové
Webové stránky
e-mail: pivovar@hradeckyklenot.cz
Telefon: 734 245 400
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Na místě tradiční hradecké kavárny vznikly v roce 2017 nové Pivovarské domy. Hned tři čísla popisná vedle sebe stojící, v sobě ukrývají Restauraci, Pivovar a Pivnici. Spojili zde lásku k pivu, tradiční postupy výroby a moderní technologie, s důrazem na využití lokálních dodavatelů. Pivovar propojuje Hradečáky a podporuje město! "Od Hradečáků pro Hradečáky. A pro všechny kolemjdoucí."
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

7,0
15. 10. 2017
čep "pod komínem"
Vzhledem k tomu, že třikrát rmutovaná desítka vystřílela ležáku všechny broky, liší se od sebe hlavně tělem a pitelností. Výsledek je stále velmi nadstandartní. O něco málo větší plnost piva, o něco málo méně pitelné. Ovšem: když jsem se zakecal a málo pil, nedostavilo se máslo a zeleninka, což je dopře pro pomalé, decentní popíjení.
8,1
15. 10. 2017
čep "pod komínem"
vzhled 9
barva ++, průzračnost: opálová, pěna: krémová
pitelnost 7
nasycenost: slabá, plnost: střední
vůně 7
intenzita +/-, vyváženost +
chuť 8
intenzita +, vyváženost +, hořkost: střední
celkový dojem 9
Jedno z nejlepších polotmavých piv, které jsem z české produkce pil (v nefiltrované verzi). V německém amber stylu se pivo chlubí krásným vzhledem a karamelem. Ovšem, pro český jazyk nabízí příjemnou chmelovou hořkost, která v německých pivech hraje někde ze zadní řady a také 100%ním karamelem, který je chuťově perfektní a je odsouzen k párování s guláškem (všechny tmavé omáčky), či jakýmkoliv červeným masem. Pro českou kuchyni je to ideální partner.
7,9
15. 10. 2017
čep "pod komínem"
vzhled 10
barva ++, průzračnost: opálová, pěna: krémová
pitelnost 7
nasycenost: střední, plnost: střední
vůně 7
intenzita +/-, vyváženost +
chuť 8
intenzita +, vyváženost +, hořkost: střední, doznívání: střední
celkový dojem 8
Pivo není příliš chmelené, je spíše příjemně sladové, ale ne sladké. Tři rmuty se tak neprojevyly tolik na pitelnosti, jako spíš na sladové plnosti. Jinak je pivo chutí i vůní lehké. Já ochutnal nefiltrovanou verzi - kvasnice byly příjemně osvěžující a zanechávaly jen decentní stopu v doznívání. Je určené k rychlému hašení žízně, protože po zteplání se objevuje máselná příchuť a trocha vařené zeleniny. Holt jsem moc kecal a málo pil :-) , jinak by se to nestalo.

Diskuze