Ichnusa (Heineken Italia)

40%
1 hodnocení
1 komentářů
Seznam piv 
Stálá piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
MadCat Cherry Poppyns 13°
Lehčí, ale aromatický Sour Ale. V sladkokyselé chuti je šťav ...
hodnocení: pivo
Vánoční Piko Pastry Sour 13°
Zajímavý kyseláč zjemněný laktózou a ochucený sladkým perník ...
hodnocení: pivo
Yellowstone - Imperial IPA 18°
Sladší sladová silná IPA plnějšího těla a středního řízu int ...
recenze: pivo
Hoppy Doppy 15°
Krásná krémová, šťavnatá NEIPA s hustou, bohatou pěnou, stře ...
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Lepší si připlatit za dobré pivo, než se trávit za pár korun takovou s*ačkou.
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Tohle může napsat jen pivní analfabet nebo zaměstnanec pivov ...
recenze: pivo
Adriaen Brouwer Oaked
intenzivní tmavě hnědá barva, krásně krémová pěna, ve vůni u ...
recenze: pivo
Red Eagle APA 12°
Dost dobrá APA, měděné barvy s krémovou, stabilní pěnou, niž ...
nový pivovar
komentář: pivovar
anonym
Plzeňský Prazdroj
Vaše pivo je fajn a vždycky mi chutnalo pak mi jednou přišlo ...
hodnocení: podnik
Kolínská bouda
Navštíveno v 12/25
hodnocení: podnik
Ochutnávková pivnice a minipivotéka, Brno
Ochutnáno: 26 druhů piv (11 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
nový pivovar
hodnocení: podnik
Malt Worm - pivnice
Ochutnáno: 226 druhů piv (40 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
komentář: pivo
anonym
Garp 432 APA 12,8°
Vysoce návykový, ukrutně pitelný a ve všech směrech dospělý pivo.
pivovar Ichnusa (Heineken Italia)
velký pivovar
Rok vzniku: 1912
Itálie
Region: Sardinie
Adresa: Macchiareddu Grogastu, 09032 Assemini
Webové stránky
e-mail:
Telefon:
Zadal: Pivomilec
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Birra Ichnusa, je název populárního sardinského piva, které se vaří v Assemini, městě nedaleko hlavního města Sardinie Cagliari. Je pojmenován po latinském starověkém názvu Sardinie. Birra Ichnusa je ležák s chmelovou chutí.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

4,0
8. 12. 2021
lahvové
Asi to lepší z italských piv, sladový základ, pak seno a med, sušenky, tóny citrusů a na závěr trávová hořkost.

Diskuze