Pastry kyseláč 15° (malina+rybíz+vanilka)
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Babiččin ovocný pivní koláč plný malin, černého rybízu a vanilky. Pivní styl PASTRY SOUR ALE je kyseláč, ve kterém se používá laktóza pro vyvážení a oslazení piva. Do ležení se přidalo malinové pyré, šťáva z rybízu a 100 ks vanilkových lusků z Madagaskaru. Chmel Summit.
sdílej s přáteli na: