Ležák za studena chmelený 12°
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Pivovar:
Krušovice
Slad:
ječný
Kvašení:
spodní
Druh:
světlé
Skupina:
ležák
Alkohol:
4,8% vol.
Stupňovitost/EPM:
12°
Zadal:
Mike
Proces výroby probíhá tak, že chmel přidáme do již uvařeného piva a necháme jej zrát. Žatecký chmel pak při nízké teplotě ležák obohatí o charakteristickou vůni a výrazné chmelové doznívání.
sdílej s přáteli na: