Kozel Mistrův tmavý s čokoládovými slady
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
"Tmavý ležák je výjimečný množstvím použitých sladů. Kromě ječných sladů, světlého plzeňského a tmavého karamelového či mnichovského se do várky přidávají speciální slady pšeničný čokoládový a žitný čokoládový, které se praží při teplotě až 200 °C."
sdílej s přáteli na:
Diskuze
mistrův tmavý ležák
30. 3. 2022 17:01:53
pivo po napití vzbudilo dojem převařené kávy + hořké čokolády a hlavně nechutnost tohle se opravdu nepovedlo .
Varenie
6. 11. 2021 20:30:11
Perfektný na varenie! Používam do stew (na 4 litre jednu fľašu) a dáva to super chuť jedlu. Na pitie je tiež fajn.