Gambrinus Polotmavá 12

5,9/10
8 hodnocení
5 komentářů
přihlaš se a hodnoť  
 
 
jsem v:
komentář:
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Statistiky, grafy 
vzhled
6,5
65%
pitelnost
5,0
50%
vůně
5,5
55%
chuť
5,5
55%
celkový dojem
5,5
55%
pivo Gambrinus Polotmavá 12
Pivovar: Gambrinus, Plzeň
Slad: ječný
Kvašení: spodní
Druh: polotmavé
Skupina: ležák
Alkohol: 5,2% vol.
Stupňovitost/EPM: 12°
Zadal: Mike
Polotmavou dvanáctku vaříme na dva rmuty z českého chmele odrůdy Sládek a vybraných speciálních sladů. Vyniká plným tělem s lehce praženými a karamelovými tóny a středně výraznou hořkostí v doznívání.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,9
21. 12. 2022
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 5, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Ochutnáno jako lahvové (2022)
Uživatel jz jz
obrázek šišky chmele
6,0
30. 3. 2020
lahvové
5,0
8. 10. 2017
lahvové
Uživatel Bc. Bc.
obrázek šišky chmeleobrázek šišky chmeleobrázek šišky chmele
5,2
24. 5. 2017
lahvové
vzhled 7
barva +, průzračnost: jasná, pěna: krémová
pitelnost 5
nasycenost: silná, plnost: slabá
vůně 5
intenzita +/-, vyváženost +/-
chuť 5
intenzita +/-, vyváženost +/-, hořkost: střední, doznívání: střední
celkový dojem 5
Po prvním nalití do sklenice jsem plný očekávání, jak nový produkt od našeho giganta bude chutnat. Barevný odstín je velmi povedený, je krásně kaštanový se špinavě bílou pěnou. Ta je krémovitá, ale špatně trvanlivá. Vůně se zdá lehce nakyslá a vyčpělá. Chuťově s praženým karamelem, v těle odlehčené. Říz šumivý.
Uživatel tta zatím nenahrál svůj obrázek tta
obrázek šišky chmele
7,0
17. 5. 2017
čep "no name"
6,0
1. 5. 2017
lahvové
Prázdnější pivo se středním řízem, lehkými praženými a karamelovými tóny, střední chmelově kořenité hořkosti. Aspoň nějaká změna u Gambrinusu...
6,0
10. 2. 2017
lahvové
Je to takova vodička...za tech par korun neurazi,ale podruhe si to asi ani tak nekoupim,protoze neni o co stat. ale vylozene spatne to neni...
6,0
8. 11. 2016
lahvové
Dobrý polotmavý ležák. Chuťově nijak výrazný, ale neurazí. Jako nápoj k dobré večeři naprosto ideální.

Diskuze