Albrecht Morion Oatmeal Stout 14°
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Pivovar:
Zámecký pivovar Frýdlant
Slad:
ječný
Kvašení:
svrchní
Druh:
tmavé
Skupina:
silné
Pivní styl:
Oatmeal Stout
Alkohol:
5,2% vol.
Stupňovitost/EPM:
14°
Doplňující info:
nepasterizované, nefiltrované
Zadal:
Pavel
Nový stout skládající se z jedenácti ječných, pšeničných a také ovesných sladů.
sdílej s přáteli na: