Houz

Hodnost: pivní expert
Rok narození: 1986
Kraj: Olomoucký kraj
Kde jsem štamgast: U Kuděje, Olomouc, Krapkova 20, Olomouc
Vlastní motto: Piju, abych žil. Žiju, abych pil.
Pivní mapa uživatele
O mně: Píšu sem spíše jen piva, která ochutnám přímo u zdroje, a to jen za poslední cca čtvrtinu mé koštovací kariéry.
9,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Opravdu super vyvážená pecka. Ta tu sílu ideální chuť...a to je to polotmavé, které nemusím.
4,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Nic moc. Nakyslé polotmavé
4,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Na mě dost kyselé
6,7
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
vzhled 8
barva +, průzračnost: opálová, pěna: jarová
pitelnost 3
nasycenost: střední, plnost: slabá
vůně 7
intenzita +, vyváženost ++
chuť 7
intenzita ++, vyváženost +, hořkost: drsná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 7
Pitelné jen v malých dávkách. Nejsilnější pivo na Hané. Ve vůni jsou cítit až prozrálé sýry a vcelku silně i alkohol. Sladkost aspoň trochu vyvažuje významně razantní a do dozvuku přecházející hořkost.
8,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Pěkně sladové tělo. Na žízeň úplně super.
10
1. 6. 2018
Sklep s neuvěřitelným množstvím prexevsim domácích lahvovych piv a zasvěcenou obsluhou. Dají se tu koupit i nějaké domácí klobásy a uzené
Zajímavá hospoda s duchem časů minulých v nádherném prostředí s výhledem na údolí.
Pivo lepší průměr. Restaurace působí prvorepublikově útulně, ale jídlo mi zde opakovaně nechutnalo, obsluha byla víckrát protivná. Na jídlo bych sem už nešel.
5,0
1. 6. 2018
Obyčejný ničím nezajímavý podnik s mnoha Svijany na čepu, zahrádkou a salónkem. Jídlo lepší průměr.
Jídlo skoro vždy velmi slušné, ale s tím pivem je to slabota. Když opakovaně nejlepší z osmi měnících se vlastních piv na čepu je nic moc, tak to není náhoda. U mě už další šanci dostanou těžko.