Houz

Hodnost: pivní expert
Rok narození: 1986
Kraj: Olomoucký kraj
Kde jsem štamgast: U Kuděje, Olomouc, Krapkova 20, Olomouc
Vlastní motto: Piju, abych žil. Žiju, abych pil.
Pivní mapa uživatele
O mně: Píšu sem spíše jen piva, která ochutnám přímo u zdroje, a to jen za poslední cca čtvrtinu mé koštovací kariéry.
8,0
2. 11. 2018
čep "pod komínem"
Velice solidní ale s chutí odpovídající spíše IPA.
5,0
1. 11. 2018
čep "pod komínem"
Nuda... sladová šeď
4,0
1. 11. 2018
čep "pod komínem"
Nuda...šeď
Obrovská restaurace v dědině, která nemá ani tisíc obyvatel a sama o sobě je uprostřed ničeho. Ubohost tohoto místa dokresluje rozpadly zámek přes silnici. Bál jsem se dát si jídlo. Polévka "stačila" - vývar z hadry s čočkou a nedovařeným bramborem svou kyselosti dělá reklamu místním kyselým pivům. Obsluha se zoufale vrhá po každém hostu, nicméně zbytečně.
3,0
1. 11. 2018
čep "pod komínem"
Ležák o ničem. Chut žádná... zaplaťpánbůh. Z místní produkce přesto nejlepší.
1,0
1. 11. 2018
čep "pod komínem"
Odpudivé kyselé něco, co ani zdáli nepřipomíná pivo. Konzumace na vlastní nebezpečí. Nejhorší, co jsem pil za posledních několik let. Raději knihu o hradech na kopci, ke kterým vede křížová cesta. Hnus humus.
3,0
1. 11. 2018
čep "pod komínem"
Opravdu nedobré pivo s lehkým kváskovým nádechem.
5,0
1. 11. 2018
čep "pod komínem"
Průměrný nevýrazný takřka zbytečný ALE
8,0
1. 11. 2018
čep "pod komínem"
IPA dovedně skrývající svou sílu pod rouškou slušně pitelnosti. Michal by být i stupínek silnější chuti. Jinak bez výhrad.
9,0
1. 11. 2018
čep "pod komínem"
Opravdu netradiční stout krémové konzistence a všeobjímající škály chutí - čokoláda, kandované ovoce, kokos, kouřová whisky aj. Velice slibná pitelnost a alkoholová chuť velmi umně to t zakulacená a vyvážená nečekaně mírnou sladkostí.