Zubatý pes, Praha

65%
3 hodnocení
3 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Rampušák Vánoční pozdrav z Dobrušky 13°
Tenhle vánoční speciál mi nejvíc chutnal v pivovarské hospůd ...
hodnocení: pivo
Muderlant 13°
Polotmavé pivo s nasládlou karamelovou chutí krémovou pěnou a má střední říz
hodnocení: pivo
Rampušák 12° nefiltrovaný
Dobrý ležák s vyváženou chutí jemnou hořkostí velmi dobře pitelný
hodnocení: podnik
Pivovarská hospůdka s bowlingem Rampušák
Prostředí super obsluha super
hodnocení: podnik
bar pub Schrott, Brno
Ochutnáno: 19 druhů piv (6 x návštěva)(2022)(2023)
recenze: pivo
Weizen 12
Pivo ochutnané v Pivní ambasádě Pardubice s krásnou hustou k ...
komentář: pivovar
anonym
Clock, Potštejn
Pivo chutná jak když smícháme limonádu se zbytky piva nikdy vic
komentář: pivovar
anonym
Clock, Potštejn
Hrozné piva co c
nový podnik: pivnice
recenze: pivo
Svatomartinský ležák 12
Nově ochutnané pivko v restauraci U Vojtěchů mě potěšilo už ...
recenze: pivo
Mouřenín 13° tmavý
Tmavé pivo ochutnané v restauraci Na Kopečku mě opravdu nadc ...
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
Berounský medvěd, Beroun
Zde jsem zakoupil v podstatě již před mnoha lety v PET lahvi ...
pivovar Zubatý pes, Praha
létající
Rok vzniku: 2012
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: K Botiči 2, 10100 Praha
Webové stránky
e-mail: barzubatypes@gmail.com
Telefon: 775 638 737, 775 638 737
Zadal: Vavřík Ag
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovarský podnik: Beer bar Zubatý pes, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,6
24. 1. 2018
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrý pitelný saison s chutí bezu, ochutnaný 1.11.2017 v Beergeeku.
6,4
2. 11. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 6, celkový dojem: 6
Velmi hořký, ale zajímavý pokus o Milkshake, ochutnaný 1.11.2017 v BeerGeeku.
7,6
8. 10. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Velmi dobrá hořká IPA, ochutnaná 16.5.2017 v BeerGeeku.

Diskuze