Zemský pivovar, Praha

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Solnice polotmavá 11°
Vynikající, voňavé a příjemně kávově přihořklé.
hodnocení: pivo
Solnice 12°
Excelentní ležák na úžasný večer. Pitelnost 100%. Hořkost mírná, vůně lehká.
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
hodnocení: podnik
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
hodnocení: podnik
restaurace Pivovarská Starobrno
Pěkná restaurace, ochotná obsluha, ale výběr piv ani chuť nic moc
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
nový podnik: restaurace
komentář: podnik
anonym
Pivotéka Ostrava
Pivotéka je již několik let zrušena, prosím o úplné smazání, zejména telefonního čísla. Děkuji.
pivovar Zemský pivovar, Praha
létající
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Dominikánský dvůr, Branická 44, 147 00 Praha
Webové stránky
e-mail: paul.kucera@zemskypivovar.cz
Telefon:
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Řemeslný pivovar, obnovený v historickém objektu v Braníku - původní branický pivovar, kde dominikánský řád vařil pivo od 1626 do roku 1899. Založen z touhy a vášně vracet na trh kvalitní pivo plné chutí, vařené tradičními metodami, které jsou dnes v moderním pivovarnictví často opomíjena kvůli docílení větší efektivity při masové výrobě. Používá nejkvalitnější suroviny – český slad a chmel, do světových piv slady a chmely ze země původu receptur. Název Zemský byl vybrán, aby reprezentoval přírodní suroviny a tradiční řemeslné procesy, které jsou základem výroby piva.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
6. 9. 2017
čep "v ráji pivaře"
3,0
6. 6. 2017
čep "v ráji pivaře"
8,0
14. 2. 2017
čep "v ráji pivaře"
7,0
4. 1. 2017
čep "no name"
6,0
19. 10. 2016
čep "v ráji pivaře"
7,0
24. 9. 2016
lahvové
7,0
23. 8. 2016
čep "no name"
6,3
27. 7. 2016
lahvové
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 5, chuť: 7, celkový dojem: 6
8,0
16. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
8,0
16. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
7,0
30. 6. 2016
čep "no name"
5,0
9. 6. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 4, chuť: 5, celkový dojem: 5
7,0
17. 5. 2016
čep "no name"
6,0
7. 5. 2016
čep "no name"
8,0
7. 5. 2016
čep "no name"
8,0
14. 4. 2016
čep "no name"
7,0
12. 4. 2016
čep "no name"
4,4
18. 3. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 4, vůně: 4, chuť: 4, celkový dojem: 5
Mizerný polotmavý ležák, ochutnaný 18.3.2016 v Dominikánském dvoře v Braníku.
4,3
18. 3. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 5, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 4, celkový dojem: 4
Průměrný Brown Ale, ochutnaný 18.3.2016 v Dominikánském dvoře.
4,9
18. 3. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 4, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrý polotmavý Irish Red Ale, ochutnaný 18.3.2016 v Dominikánském dvoře v Braníku.

Diskuze