Zemský pivovar, Praha

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Gingerbread Weizenbock
Samý anýz, tohle mi tedy nechutnalo, ochutnáno 12.12.2018.
hodnocení: pivo
Mazák Vánoční speciál 13°
Ochutnáno 12.12.2018.
hodnocení: pivo
nový podnik: restaurace
hodnocení: podnik
Dva kohouti
Zajímavě řešený lokál, spíš jako pivnice, obsluha se první d ...
nový podnik: pivnice
hodnocení: podnik
Restaurace Vojanův Dvůr
Hlavně pro turisty, ale byli jsme také v pohodě obslouženi a pivo bylo fajn.
nový podnik: restaurace
hodnocení: podnik
Koliba U Tří králů, Prostějov
Koliba uprostřed sídliště je trochu mimo, ale piva celkem fajn, obsluha jakž takž.
recenze: pivo
Pivečka IPA s citronovou trávou 14°
Pivo se sladkovi krásně vycistilo a je temer čiré. Na oko vy ...
komentář: pivovar
anonym
Baštecký pivovar, Starý Kolín
Hejkal - výborná čtrnáctka, 6 voltů, ani se to nezdá, že to má tolik. Přímo hladí.
novinka
Výsledky cen SPP pro rok 2018
Sdružení přátel piva dnes vyhlásilo výsledky ankety o Pivo roku 2018
novinka
Plechovky pod lupou
Test plechovkových piv na Stream.cz odhaluje, jak to umí čeští výrobci.
recenze: pivo
Bc.
Staropramen nefiltrovaný
Na velký pivovar vizuálně zajímavý ležák s kalnou okrovou ba ...
recenze: pivo
Bc.
Primátor Weizenbier 12°
Opravdu luxusní vzhled, který propojuje krásnou okrovou barv ...
komentář: pivo
anonym
Písecký ležák 11°
Tak me tedy tohle pivo doslova uchvatilo. Troufnu si rict ze ...
pivovar Zemský pivovar, Praha
létající
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Dominikánský dvůr, Branická 44, 147 00 Praha
Webové stránky
e-mail: paul.kucera@zemskypivovar.cz
Telefon:
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Řemeslný pivovar, obnovený v historickém objektu v Braníku - původní branický pivovar, kde dominikánský řád vařil pivo od 1626 do roku 1899. Založen z touhy a vášně vracet na trh kvalitní pivo plné chutí, vařené tradičními metodami, které jsou dnes v moderním pivovarnictví často opomíjena kvůli docílení větší efektivity při masové výrobě. Používá nejkvalitnější suroviny – český slad a chmel, do světových piv slady a chmely ze země původu receptur. Název Zemský byl vybrán, aby reprezentoval přírodní suroviny a tradiční řemeslné procesy, které jsou základem výroby piva.
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

7,0
6. 9. 2017
čep "v ráji pivaře"
3,0
6. 6. 2017
čep "v ráji pivaře"
8,0
14. 2. 2017
čep "v ráji pivaře"
7,0
4. 1. 2017
čep "no name"
6,0
19. 10. 2016
čep "v ráji pivaře"
7,0
24. 9. 2016
lahvové
7,0
23. 8. 2016
čep "no name"
6,3
27. 7. 2016
lahvové
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 5, chuť: 7, celkový dojem: 6
8,0
16. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
8,0
16. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
7,0
30. 6. 2016
čep "no name"
5,0
9. 6. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 4, chuť: 5, celkový dojem: 5
7,0
17. 5. 2016
čep "no name"
6,0
7. 5. 2016
čep "no name"
8,0
7. 5. 2016
čep "no name"
8,0
14. 4. 2016
čep "no name"
7,0
12. 4. 2016
čep "no name"
4,4
18. 3. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 4, vůně: 4, chuť: 4, celkový dojem: 5
Mizerný polotmavý ležák, ochutnaný 18.3.2016 v Dominikánském dvoře v Braníku.
4,3
18. 3. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 5, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 4, celkový dojem: 4
Průměrný Brown Ale, ochutnaný 18.3.2016 v Dominikánském dvoře.
4,9
18. 3. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 4, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrý polotmavý Irish Red Ale, ochutnaný 18.3.2016 v Dominikánském dvoře v Braníku.

Diskuze