Vítek z Prčice, Sedlec

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Matuška Robust Stout 18°
Ochutnáno 19.4.2019.
hodnocení: pivo
Nectare of Happiness 17°
Opět skvělé, ochutnáno 18.4.2019.
hodnocení: podnik
Hotel Na Vývoji Vlašim
Industriální restaurace s pivovarem, milá obsluha, dobré jíd ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Aero, Ostrava
ochutnán Mechanik 13 (vídeňský ležák) a slušný..
recenze: pivo
Erdinger Alkoholfrei Weissbier
Sytě zlatá kalná barva, při rozlévání do sklenice perlí. Boh ...
hodnocení: podnik
recenze: pivo
Bc.
Tambor Klazar 14°
Svítivá měděná až mahagonová barva, pěna hustá a trvanlivá s ...
recenze: pivo
Bc.
Tambor tmavý speciál 13°
Barva tmavých kaštanů, rozhodně ne černá nebo neprostupná. P ...
hodnocení: podnik
Raven Pub City
Další krok krkavců do pivního ráje, moc hezký podnik, skvělá piva a milá obsluha.
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
Rampušák, Dobruška
Zajímavostí je, že tento pivovar na etiketách používá značen ...
nový podnik: restaurace
novinka
Tapover/ Tap takeover
Už jste zařadili do slovníku?
novinka
440! Tolik je v ČR minipivovarů
Loni 400, letos už 2,5% z celkové produkce piva s aktuálním počtem 440 minipivovarů.
komentář: pivo
anonym
Hradební 10° - tmavé výčepní
Příjemná změna v kraji kde dominují europiva kterou umí ocen ...
komentář: pivo
anonym
De Helder výčepní
Někdo má za dobrý pivo i odvar z košťat.
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Šenov
V sobotu 23.3.jsem šel z šenovské návštěvy na vlak do Havířo ...
pivovar Vítek z Prčice, Sedlec
minipivovar
Rok vzniku: 2010
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Komenského 21, 257 91 Sedlec-Prčice
Webové stránky
e-mail: hrad@vitekzprcice.cz
Telefon: 603 508 195, 732 255 409
Kontaktní osoba: Petr Kroužil
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Památník, pivovar, hradní restaurace a muzeum Vítek z Prčice. Již nyní můžete navštívit expozici v muzeu Vítkovců nebo historii pivovarnictví a výrobu piva Vítek z Prčice. Pivovar Vítek z Prčice vaří poctivé nefiltrované kvasnicové pivo. Většinou z moravského humnového sladu, na kterém nebylo šetřeno,žateckého chmele a kvalitní vody. Pivo necháváme řádně prokvasit a dozrát. Celý proces trvá minimálně jeden měsíc.
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

5,0
1. 10. 2016
čep "no name"
7,0
4. 5. 2016
čep "v ráji pivaře"
10
16. 8. 2015
čep "pod komínem"
Lehké, velmi osvěžující. Moc osmiček na trhu není, proto hodnotím jako vyjímečné.
Uživatel jz jz
obrázek šišky chmele
8,0
23. 9. 2014
čep "v ráji pivaře"
6,0
8. 7. 2014
čep "no name"

Diskuze