Vítek z Prčice, Sedlec

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Jedenáctka
Dobrá až velmi dobrá. Pěkně hořká
nový podnik: restaurace
hodnocení: pivo
Lochkovská 11°
Děkuji "Schejbymu" za dovezení PET lahve, protože tohle je l ...
novinka
Opravdu rukodělný pivovárek: Staňkův
Pivní republika navštívila Staňkův rukodělný pivovárek, kde ...
novinka
Carlsberg vyvíjí papírovou lahev na pivo
Bylo by libo pivo do papíru?
hodnocení: podnik
komentář: pivo
anonym
Kozel Florián 11°
Mě chutná a to je hlavní
hodnocení: podnik
Primátorka Pod Terasami
Jeden z lepších podniků s příjemnou obsluhou, sortimentem náchodského Primátora a dobré jídlo.
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Aero, Ostrava
jako Argus v plechu z Lídlu
recenze: pivo
Bc.
Benedict Imperial Lager 20°
Dvacítkový spodně kvašený speciál má hezkou oranžovo-hnědou ...
recenze: pivo
Bc.
Blood Orange IPA 15°
Patnáctka ze Zichovce má kalnou okrovou barvu, která připomí ...
recenze: pivo
Bc.
Notorico Raspberry Session IPA 13°
Luxusní barvička červeno hnědá, skvěle se hodící do podzimní ...
novinka
Oktoberfest: tuplák za 3 stovky a větší bezpečnostní opatření
186. Oktoberfest pohostí 6.mil. návštěvníků. Vypije se 7 mil ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
Minipivovar Agent Olešnice
V Praze 3 se točí U Vodoucha
hodnocení: podnik
Steak&Burger restaurace U medvěda
Ten název je příliš honosný, je to spíš venkovský hostinec
komentář: pivovar
anonym
Minipivovar Agent Olešnice
Opravdu jsem si první ochutnávku užil. Přeju aby se vám takh ...
pivovar Vítek z Prčice, Sedlec
minipivovar
Rok vzniku: 2010
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Komenského 21, 257 91 Sedlec-Prčice
Webové stránky
e-mail: hrad@vitekzprcice.cz
Telefon: 603 508 195, 732 255 409
Kontaktní osoba: Petr Kroužil
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Památník, pivovar, hradní restaurace a muzeum Vítek z Prčice. Již nyní můžete navštívit expozici v muzeu Vítkovců nebo historii pivovarnictví a výrobu piva Vítek z Prčice. Pivovar Vítek z Prčice vaří poctivé nefiltrované kvasnicové pivo. Většinou z moravského humnového sladu, na kterém nebylo šetřeno,žateckého chmele a kvalitní vody. Pivo necháváme řádně prokvasit a dozrát. Celý proces trvá minimálně jeden měsíc.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,0
1. 10. 2016
čep "no name"
7,0
4. 5. 2016
čep "v ráji pivaře"
10
16. 8. 2015
čep "pod komínem"
Lehké, velmi osvěžující. Moc osmiček na trhu není, proto hodnotím jako vyjímečné.
Uživatel jz jz
obrázek šišky chmele
8,0
23. 9. 2014
čep "v ráji pivaře"
6,0
8. 7. 2014
čep "no name"

Diskuze