Minipivovar Karpentná (Třinec)

30%
6 hodnocení
6 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Brnĕnská máma 12°
U McD maji lepsi. Boruvku jsem neobjevil. Chutna jako normal ...
hodnocení: podnik
restaurace Žamberk - Kanec
Dal jsem i druhou šanci, ale je to bída, pivo mizerné...
komentář: podnik
JBM Brew Lab Pub, Brno
Název Lab ve jménu pivovaru opravdu sedí. Pivka jsou zajímavá hlavnĕ kveik.
recenze: pivo
JBM Tzatziki Dinosour 12°
Přenesl jsem se do Řecka, hlavně kopr je výrazný. Jinak výbornĕ osvěžující kyseláč.
recenze: pivo
Bc.
Matuška Dvanáctka 12°
Sytě zlatá barva, mírně opálová. Pěna krémová, hustá, mokrá. ...
recenze: pivo
Bc.
Matuška Wet Hop Pale Ale 11°
Blond svítivá barva, pěna sporadická, bělostná. Jedná se o p ...
komentář: pivo
Raven Mango Sticky Rice NEIPA 17°
Milane tento pivní speciál jsem již založil začátkem srpna p ...
komentář: pivo
Podkovář 15°
Výborné pivo , celkem hořké , ale ne jako jejich Hatatitla pěkná vůně ( asi kazbek )
novinka
Kde se pije nejvíce na světě?
V pití piva jsme mistři světa, ale kdo vypije nejvíce čistéh ...
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
anonym
Písecký hradební pivovar
jídlo úplně všední, žádný zážitek.na účtence dvě piva navíc. zklamání.
nový pivovar
hodnocení: podnik
Jadrošova Krčma, Olomouc
Mezi paneláky v bývalé výměníkové stanici, která zevnitř půs ...
hodnocení: podnik
Jadrošova Krčma, Olomouc
Něco zatím pokulhává, ale podle prvního dne v provozu zatím ...
novinka
Když nealko, tak Pito
Tak alespoň víme, co si dát, když nemůžeme pít pivo...
komentář: pivo
anonym
Kozel Mistrův ležák
vzhled barva: 5 průzračnost: čirá 5 pěna: nepatrná, nev ...
komentář: články
anonym
Pivní sezóna v září rozhodně nekončí
7.-8.9. Oblíbená jihočeská akce spojující prezentaci malých ...
pivovar Minipivovar Karpentná (Třinec)
minipivovar
Rok vzniku: 2009
Česká republika
Kraj: Moravskoslezský kraj
Adresa: Karpentná 152, 739 94 Třinec
Webové stránky
e-mail: remer@remer.cz
Telefon: 605 753 211, 732 350 350
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Varna minipivovaru je unikátní tím, že vaření piva probíhá v kotli, který je vytápěn ekologickým palivem - peletkami. Z hlediska použitého paliva tvoří varný kotel s kotlem na štěpku jeden celek využívající místní obnovitelné zdroje energie. Výrobní kapacita pivovaru je 500 hektolitrů piva, zatím se vaří 3 druhy piva.
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

2,2
29. 11. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 3, pitelnost: 3, vůně: 2, chuť: 2, celkový dojem: 2
Snad ještě horší než dvanáctka, tohle sladké cosi, dopít opravdu nešlo. Ochutnáno a nedopito 2.8.2017 v pivovaru Karpentná.
2,6
29. 11. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 4, pitelnost: 3, vůně: 2, chuť: 3, celkový dojem: 2
Příšerná záležitost, skoro jsem ten pokus o ležák nemohl dopít, ochutnáno 2.8.2017 v pivovaru Karpentná, který se tak stal mým 335. navštíveným pivovarem.
4,3
28. 1. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 4, vůně: 5, chuť: 4, celkový dojem: 4
Ochutnáno - Pivovar Třinec - Třinec Karpentná (2017)
4,8
28. 1. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 5, celkový dojem: 5
Ochutnáno - Pivovar Třinec - Třinec Karpentná (2017)
2,7
10. 8. 2016
lahvové
vzhled 5
barva +, průzračnost: opálová, pěna: nevzhledná
pitelnost 2
nasycenost: žádná, plnost: velmi slabá
vůně 4
intenzita +/-, vyváženost +
chuť 3
intenzita -, vyváženost -, hořkost: střední, doznívání: dlouhé
celkový dojem 1
Neni to tak strasidelne jak jejich dvanactka, ale stejne je to humus.
1,7
10. 8. 2016
lahvové
vzhled 4
barva +, průzračnost: jasná, pěna: nevzhledná
pitelnost 1
nasycenost: žádná, plnost: velmi slabá
vůně 3
intenzita +, vyváženost -
chuť 1
intenzita +/-, vyváženost --, hořkost: jemná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 1
Tak to je humáč. Samotné "pajzlovite" prostredi vzbuzovalo neduveru a tato 12 ji potvrzuje. Na dotaz,jestli maji piva v lahvi mi servirka odpovedela,ze ano. Tak jsem si vzal po litr a pul od kazdeho. Jenze me prekvapilo to,ze servirka zacala cepovat z pipy do prazdnych petek a pak to cele napenene zavrela. Kdyby aspon vytlacila vzduch a zavrela to s pivem u hrdla,ale takto to totalne vykozelo,nez jsem to privezl domu. Navic to ma nejakou odpornou koprivovo-chemickou pachut,ktera je fakt odpuzujici. Jsem v pulce kriglu a zbytek pujde do drezu. Coz uz jsem v zivote udelal jen se dvema pivy z nichz jedno bylo zkazene. Fakt odpad. Jsem zvedavy na ctrnactku,ale uz se na ni netesim. Jeste dam mozna dvanactce sanci na cepu,ale obavam se,ze ta chemicka pachut tam bude tak ci tak.

Diskuze