Minipivovar Karpentná, Třinec

30%
6 hodnocení
6 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Raven Laurel
Dobré, ale mělo by být silnější
hodnocení: pivo
Raven Arrakis - Spiced Sour Ale 12°
Moc fajn "citrónový džusík". Ovšem s plným tělem, to o klasi ...
hodnocení: pivo
Novak Premium Pils
To je tak, když už máte v Miláně plné zuby piv Moretti a Per ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská pivnice Tupadly
Jen pro upřesnění: Tupadelský pivovar se nachází ve Středoče ...
recenze: pivo
Caribic IPA 14
Hořkost je velmi silná. Aroma i chuť významně ovocné - tropi ...
nový pivovar
recenze: pivo
Lomnický Summer Ale 10
Barva světle zlatá. Pivo kalné. Pěna bílá a je středně vysok ...
hodnocení: podnik
Letní stánek Lomnického pivovaru
Navštíveno 3.7.2021. Sezonní, letní stánek pivovaru na horní ...
hodnocení: podnik
restaurace Babylon, Lomnice nad Popelkou
Navštíveno někdy v srpnu 2019. Jenom rychle na skok na jedno ...
recenze: pivo
Král ležák 12°
Barva zlatá. Pivo kalné. Pěna bílé barvy a je středně vysoká ...
hodnocení: podnik
Turistická chata Pod Hradem
Navštíveno 17.7.2021. Velké překvapení. Na první pohled jasn ...
komentář: podnik
anonym
U Krychle, Praha
Už asi tři roky předělaná hospoda jen s plzní a gambáčem na ...
nový podnik: pivotéka
komentář: pivo
Staročech Premium
Do Penny vůbec nechodím. Safra, to musím zkusit :-D.
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Po 20 hodinách, po tom, co jsem snědl všechno možný a vybíli ...
komentář: pivovar
anonym
Berko, Bernartice
Pro mě jsou to piva ze kterých jsou cítit skvělé ingredience.
novinka
Škola pro milovníky piva
Sommelierství se obvykle spojuje s vínem. Petr Hána se však ...
komentář: pivo
anonym
Kozel Mistrův tmavý s čokoládovými slady
Perfektný na varenie! Používam do stew (na 4 litre jednu fľa ...
pivovar Minipivovar Karpentná, Třinec
uzavřený
Rok vzniku: 2009
Česká republika
Kraj: Moravskoslezský kraj
Adresa: Karpentná 152, 739 94 Třinec
Webové stránky
e-mail: remer@remer.cz
Telefon: 605 753 211, 732 350 350
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Varna minipivovaru je unikátní tím, že vaření piva probíhá v kotli, který je vytápěn ekologickým palivem - peletkami. Z hlediska použitého paliva tvoří varný kotel s kotlem na štěpku jeden celek využívající místní obnovitelné zdroje energie. Výrobní kapacita pivovaru je 500 hektolitrů piva, zatím se vaří 3 druhy piva. Pivovar je od roku 2019 uzavřen.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

2,2
29. 11. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 3, pitelnost: 3, vůně: 2, chuť: 2, celkový dojem: 2
Snad ještě horší než dvanáctka, tohle sladké cosi, dopít opravdu nešlo. Ochutnáno a nedopito 2.8.2017 v pivovaru Karpentná.
2,6
29. 11. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 4, pitelnost: 3, vůně: 2, chuť: 3, celkový dojem: 2
Příšerná záležitost, skoro jsem ten pokus o ležák nemohl dopít, ochutnáno 2.8.2017 v pivovaru Karpentná, který se tak stal mým 335. navštíveným pivovarem.
4,3
28. 1. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 4, vůně: 5, chuť: 4, celkový dojem: 4
Ochutnáno - Pivovar Třinec - Třinec Karpentná (2017)
4,8
28. 1. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 5, celkový dojem: 5
Ochutnáno - Pivovar Třinec - Třinec Karpentná (2017)
2,7
10. 8. 2016
lahvové
vzhled 5
barva +, průzračnost: opálová, pěna: nevzhledná
pitelnost 2
nasycenost: žádná, plnost: velmi slabá
vůně 4
intenzita +/-, vyváženost +
chuť 3
intenzita -, vyváženost -, hořkost: střední, doznívání: dlouhé
celkový dojem 1
Neni to tak strasidelne jak jejich dvanactka, ale stejne je to humus.
1,7
10. 8. 2016
lahvové
vzhled 4
barva +, průzračnost: jasná, pěna: nevzhledná
pitelnost 1
nasycenost: žádná, plnost: velmi slabá
vůně 3
intenzita +, vyváženost -
chuť 1
intenzita +/-, vyváženost --, hořkost: jemná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 1
Tak to je humáč. Samotné "pajzlovite" prostredi vzbuzovalo neduveru a tato 12 ji potvrzuje. Na dotaz,jestli maji piva v lahvi mi servirka odpovedela,ze ano. Tak jsem si vzal po litr a pul od kazdeho. Jenze me prekvapilo to,ze servirka zacala cepovat z pipy do prazdnych petek a pak to cele napenene zavrela. Kdyby aspon vytlacila vzduch a zavrela to s pivem u hrdla,ale takto to totalne vykozelo,nez jsem to privezl domu. Navic to ma nejakou odpornou koprivovo-chemickou pachut,ktera je fakt odpuzujici. Jsem v pulce kriglu a zbytek pujde do drezu. Coz uz jsem v zivote udelal jen se dvema pivy z nichz jedno bylo zkazene. Fakt odpad. Jsem zvedavy na ctrnactku,ale uz se na ni netesim. Jeste dam mozna dvanactce sanci na cepu,ale obavam se,ze ta chemicka pachut tam bude tak ci tak.

Diskuze