Minipivovar Karpentná, Třinec

30%
6 hodnocení
6 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Caledonia IPA 14°
Ochutnáno - Axiom - Prostějov (2022)*
hodnocení: pivo
Mangoláda - mango Pale Ale 18°
Ochutnáno - Axiom - Prostějov (2022)*
hodnocení: pivo
Stormbreaker Triple IPA 21°
Ochutnáno - Axiom - Prostějov (2022)*
hodnocení: podnik
Dno pytle, Praha
Ochutnáno: 7 druhů piv (2 x návštěva) (2021)(2022)
komentář: pivo
anonym
Litovel Gustav 13°
Vynikající. Snad ho budou vařit dál a neukončí výrobu jako u jiných kvalitních litovelských piv...
komentář: pivo
anonym
Tesák polotmavý ležák 12°
Prudce pitné! Kdo umí ten umí, kdo neumí ten učí.
komentář: pivovar
anonym
Nomád, Děčín
Tak jako pivař jsem se moc těšil, ale stačila 1 minuta s obs ...
nový pivovar
recenze: pivo
Albrecht Pale Ale Melchior 12°
Barva světlejší zlatá. Pivo kalné. Pěna bílá a je nízká a hu ...
recenze: pivo
GABLONZER Summer Ale
Barva světle zlatá. Pivo kalné. Pěna bílá a je nízká a střed ...
recenze: pivo
Svijany Speciální výroční pivo 20°
Barva světle měděná. Pivo slabě kalné. Pěna světle okrová. V ...
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Dlouho jsem se mu vyhýbal a myslel si že jsou to vypláchlé s ...
hodnocení: podnik
Pub U dvou přátel II, Dominikánská
Ochutnáno: 2 druhy piv (2022)
hodnocení: podnik
Restaurace Olivův pivovar, Dolní Břežany
Pěkný moderní pivovarský podnik. Obsluha spíše nevšímavá. Celkové vyznění nosu trošku nahoru.
komentář: pivovar
anonym
Chodovar, Chodová Planá
Chodovar 11° čepujeme na Country festivalu Salajnský Žebřiňá ...
komentář: články
anonym
Mrtvé pivo / Živé pivo
Zase vžitý mylný názor. Točit pivo je starý termín, používa ...
komentář: články
anonym
Mrtvé pivo / Živé pivo
Je to už starý příspěvek, ale možná si moji odpověď přečtet ...
nový podnik: restaurace
pivovar Minipivovar Karpentná, Třinec
uzavřený
Rok vzniku: 2009
Česká republika
Kraj: Moravskoslezský kraj
Adresa: Karpentná 152, 739 94 Třinec
Webové stránky
e-mail: remer@remer.cz
Telefon: 605 753 211, 732 350 350
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Varna minipivovaru je unikátní tím, že vaření piva probíhá v kotli, který je vytápěn ekologickým palivem - peletkami. Z hlediska použitého paliva tvoří varný kotel s kotlem na štěpku jeden celek využívající místní obnovitelné zdroje energie. Výrobní kapacita pivovaru je 500 hektolitrů piva, zatím se vaří 3 druhy piva. Pivovar je od roku 2019 uzavřen.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

2,2
29. 11. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 3, pitelnost: 3, vůně: 2, chuť: 2, celkový dojem: 2
Snad ještě horší než dvanáctka, tohle sladké cosi, dopít opravdu nešlo. Ochutnáno a nedopito 2.8.2017 v pivovaru Karpentná.
2,6
29. 11. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 4, pitelnost: 3, vůně: 2, chuť: 3, celkový dojem: 2
Příšerná záležitost, skoro jsem ten pokus o ležák nemohl dopít, ochutnáno 2.8.2017 v pivovaru Karpentná, který se tak stal mým 335. navštíveným pivovarem.
4,3
28. 1. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 4, vůně: 5, chuť: 4, celkový dojem: 4
Ochutnáno - Pivovar Třinec - Třinec Karpentná (2017)
4,8
28. 1. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 5, celkový dojem: 5
Ochutnáno - Pivovar Třinec - Třinec Karpentná (2017)
2,7
10. 8. 2016
lahvové
vzhled 5
barva +, průzračnost: opálová, pěna: nevzhledná
pitelnost 2
nasycenost: žádná, plnost: velmi slabá
vůně 4
intenzita +/-, vyváženost +
chuť 3
intenzita -, vyváženost -, hořkost: střední, doznívání: dlouhé
celkový dojem 1
Neni to tak strasidelne jak jejich dvanactka, ale stejne je to humus.
1,7
10. 8. 2016
lahvové
vzhled 4
barva +, průzračnost: jasná, pěna: nevzhledná
pitelnost 1
nasycenost: žádná, plnost: velmi slabá
vůně 3
intenzita +, vyváženost -
chuť 1
intenzita +/-, vyváženost --, hořkost: jemná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 1
Tak to je humáč. Samotné "pajzlovite" prostredi vzbuzovalo neduveru a tato 12 ji potvrzuje. Na dotaz,jestli maji piva v lahvi mi servirka odpovedela,ze ano. Tak jsem si vzal po litr a pul od kazdeho. Jenze me prekvapilo to,ze servirka zacala cepovat z pipy do prazdnych petek a pak to cele napenene zavrela. Kdyby aspon vytlacila vzduch a zavrela to s pivem u hrdla,ale takto to totalne vykozelo,nez jsem to privezl domu. Navic to ma nejakou odpornou koprivovo-chemickou pachut,ktera je fakt odpuzujici. Jsem v pulce kriglu a zbytek pujde do drezu. Coz uz jsem v zivote udelal jen se dvema pivy z nichz jedno bylo zkazene. Fakt odpad. Jsem zvedavy na ctrnactku,ale uz se na ni netesim. Jeste dam mozna dvanactce sanci na cepu,ale obavam se,ze ta chemicka pachut tam bude tak ci tak.

Diskuze