Minipivovar Karpentná, Třinec

30%
6 hodnocení
6 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Tmavá 13°
Fajn tmavý ležák, plného těla s chutí karamelu a hořké čokol ...
hodnocení: pivo
Ležák 12°
Dobrý ležák s hustou pěnou, středním řízem, plnějším tělem, ...
komentář: pivovar
Pivovar Nový Bydžov
Momentálně vaří U Vacků Chlumec za co nejnižší náklady. Měl ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Strašná chuť, vůbec se to nedá. Výrobce si buď dělá prdel, nebo má spotřebitele za idioty.
nový podnik: pivnice
nový podnik: pivnice
komentář: podnik
Hostinec Ve Dvoře, Vratimov
Podle všeho je výčep nadobro zavřený. Pivovar vaří, ale jen k vyzvednutí.
nový podnik: pivnice
hodnocení: podnik
restaurace Pivovar Řevnice
Pěkná pivovarská hospůdka s poměrně slušným výběrem dobrých piv.
hodnocení: podnik
Hospoda U Zamastilů
Hospoda s ochotnou obsluhou nabízející čtyři druhy piv od mi ...
komentář: pivo
anonym
Staropramen Premium Ležák 12°
patriotizmus velmi disqalifikuje hodnotitelov piva...tie ...
hodnocení: podnik
ŘÍMSKÁ pivovar a restaurace
Restaurace s milou a ochotnou obsluhou.
nový pivovar
recenze: pivo
Veselá Róza IPA 14°
Krásná bohatá pěna, jantarová barva, střední říz a vyšší pln ...
komentář: podnik
anonym
restaurace U Fleků, Praha
V covidové době kolem nás skákali a byli hrozně příjemní a v ...
recenze: pivo
Klášter Ležák 11°
Ochutnáno jak točené tak lahvové ale v obou případech výborn ...
recenze: pivo
Bernard Černý ležák 12°
Velmi povedený tmavý ležák,v chuti dobře vyvážená hořkost/sl ...
komentář: pivo
anonym
Kašpárek 11°
Skvělé, hořké pivo. Dávám tomu 9,8 bodu y deseti.
komentář: pivo
anonym
Krakonoš Světlé výčepní 10°
Pivo mi chutnalo, spokojenost. V Trutnově má tradici. Horký ...
pivovar Minipivovar Karpentná, Třinec
uzavřený
Rok vzniku: 2009
Česká republika
Kraj: Moravskoslezský kraj
Adresa: Karpentná 152, 739 94 Třinec
Webové stránky
e-mail: remer@remer.cz
Telefon: 605 753 211, 732 350 350
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Varna minipivovaru je unikátní tím, že vaření piva probíhá v kotli, který je vytápěn ekologickým palivem - peletkami. Z hlediska použitého paliva tvoří varný kotel s kotlem na štěpku jeden celek využívající místní obnovitelné zdroje energie. Výrobní kapacita pivovaru je 500 hektolitrů piva, zatím se vaří 3 druhy piva. Pivovar je od roku 2019 uzavřen.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

2,2
29. 11. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 3, pitelnost: 3, vůně: 2, chuť: 2, celkový dojem: 2
Snad ještě horší než dvanáctka, tohle sladké cosi, dopít opravdu nešlo. Ochutnáno a nedopito 2.8.2017 v pivovaru Karpentná.
2,6
29. 11. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 4, pitelnost: 3, vůně: 2, chuť: 3, celkový dojem: 2
Příšerná záležitost, skoro jsem ten pokus o ležák nemohl dopít, ochutnáno 2.8.2017 v pivovaru Karpentná, který se tak stal mým 335. navštíveným pivovarem.
4,3
28. 1. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 4, vůně: 5, chuť: 4, celkový dojem: 4
Ochutnáno - Pivovar Třinec - Třinec Karpentná (2017)
4,8
28. 1. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 5, celkový dojem: 5
Ochutnáno - Pivovar Třinec - Třinec Karpentná (2017)
2,7
10. 8. 2016
lahvové
vzhled 5
barva +, průzračnost: opálová, pěna: nevzhledná
pitelnost 2
nasycenost: žádná, plnost: velmi slabá
vůně 4
intenzita +/-, vyváženost +
chuť 3
intenzita -, vyváženost -, hořkost: střední, doznívání: dlouhé
celkový dojem 1
Neni to tak strasidelne jak jejich dvanactka, ale stejne je to humus.
1,7
10. 8. 2016
lahvové
vzhled 4
barva +, průzračnost: jasná, pěna: nevzhledná
pitelnost 1
nasycenost: žádná, plnost: velmi slabá
vůně 3
intenzita +, vyváženost -
chuť 1
intenzita +/-, vyváženost --, hořkost: jemná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 1
Tak to je humáč. Samotné "pajzlovite" prostredi vzbuzovalo neduveru a tato 12 ji potvrzuje. Na dotaz,jestli maji piva v lahvi mi servirka odpovedela,ze ano. Tak jsem si vzal po litr a pul od kazdeho. Jenze me prekvapilo to,ze servirka zacala cepovat z pipy do prazdnych petek a pak to cele napenene zavrela. Kdyby aspon vytlacila vzduch a zavrela to s pivem u hrdla,ale takto to totalne vykozelo,nez jsem to privezl domu. Navic to ma nejakou odpornou koprivovo-chemickou pachut,ktera je fakt odpuzujici. Jsem v pulce kriglu a zbytek pujde do drezu. Coz uz jsem v zivote udelal jen se dvema pivy z nichz jedno bylo zkazene. Fakt odpad. Jsem zvedavy na ctrnactku,ale uz se na ni netesim. Jeste dam mozna dvanactce sanci na cepu,ale obavam se,ze ta chemicka pachut tam bude tak ci tak.

Diskuze