Minipivovar Karpentná, Třinec

30%
6 hodnocení
6 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Kněžská medová 14°
Vynikající pivo, prostě ten med pomáhá k příjemné chuti bez obtěžující hořkosti
hodnocení: pivo
recenze: pivo
Bedřichova dvanáctka světlá
Vypadá nádherně, kalné až do medové barvy. Mírná vůně a plné ...
hodnocení: pivo
recenze: pivo
Markrabě - tmavý ležák 13°
Podle barvy velmi světlé černé pivo, spíše polotmavé, vůně a ...
recenze: pivo
Kryštof - světlý ležák 11°
Velmi výrazné aroma chmele, ale nepříliš příjemné - jarové, ...
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
Zajimalo by me,jak po Vasi "inovaci lahve+vicka" lze pivo ot ...
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
hodnocení: podnik
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
hodnocení: podnik
restaurace Pivovarská Starobrno
Pěkná restaurace, ochotná obsluha, ale výběr piv ani chuť nic moc
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
nový podnik: restaurace
komentář: podnik
anonym
Pivotéka Ostrava
Pivotéka je již několik let zrušena, prosím o úplné smazání, zejména telefonního čísla. Děkuji.
pivovar Minipivovar Karpentná, Třinec
uzavřený
Rok vzniku: 2009
Česká republika
Kraj: Moravskoslezský kraj
Adresa: Karpentná 152, 739 94 Třinec
Webové stránky
e-mail: remer@remer.cz
Telefon: 605 753 211, 732 350 350
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Varna minipivovaru je unikátní tím, že vaření piva probíhá v kotli, který je vytápěn ekologickým palivem - peletkami. Z hlediska použitého paliva tvoří varný kotel s kotlem na štěpku jeden celek využívající místní obnovitelné zdroje energie. Výrobní kapacita pivovaru je 500 hektolitrů piva, zatím se vaří 3 druhy piva. Pivovar je od roku 2019 uzavřen.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

2,2
29. 11. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 3, pitelnost: 3, vůně: 2, chuť: 2, celkový dojem: 2
Snad ještě horší než dvanáctka, tohle sladké cosi, dopít opravdu nešlo. Ochutnáno a nedopito 2.8.2017 v pivovaru Karpentná.
2,6
29. 11. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 4, pitelnost: 3, vůně: 2, chuť: 3, celkový dojem: 2
Příšerná záležitost, skoro jsem ten pokus o ležák nemohl dopít, ochutnáno 2.8.2017 v pivovaru Karpentná, který se tak stal mým 335. navštíveným pivovarem.
4,3
28. 1. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 4, vůně: 5, chuť: 4, celkový dojem: 4
Ochutnáno - Pivovar Třinec - Třinec Karpentná (2017)
4,8
28. 1. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 5, celkový dojem: 5
Ochutnáno - Pivovar Třinec - Třinec Karpentná (2017)
2,7
10. 8. 2016
lahvové
vzhled 5
barva +, průzračnost: opálová, pěna: nevzhledná
pitelnost 2
nasycenost: žádná, plnost: velmi slabá
vůně 4
intenzita +/-, vyváženost +
chuť 3
intenzita -, vyváženost -, hořkost: střední, doznívání: dlouhé
celkový dojem 1
Neni to tak strasidelne jak jejich dvanactka, ale stejne je to humus.
1,7
10. 8. 2016
lahvové
vzhled 4
barva +, průzračnost: jasná, pěna: nevzhledná
pitelnost 1
nasycenost: žádná, plnost: velmi slabá
vůně 3
intenzita +, vyváženost -
chuť 1
intenzita +/-, vyváženost --, hořkost: jemná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 1
Tak to je humáč. Samotné "pajzlovite" prostredi vzbuzovalo neduveru a tato 12 ji potvrzuje. Na dotaz,jestli maji piva v lahvi mi servirka odpovedela,ze ano. Tak jsem si vzal po litr a pul od kazdeho. Jenze me prekvapilo to,ze servirka zacala cepovat z pipy do prazdnych petek a pak to cele napenene zavrela. Kdyby aspon vytlacila vzduch a zavrela to s pivem u hrdla,ale takto to totalne vykozelo,nez jsem to privezl domu. Navic to ma nejakou odpornou koprivovo-chemickou pachut,ktera je fakt odpuzujici. Jsem v pulce kriglu a zbytek pujde do drezu. Coz uz jsem v zivote udelal jen se dvema pivy z nichz jedno bylo zkazene. Fakt odpad. Jsem zvedavy na ctrnactku,ale uz se na ni netesim. Jeste dam mozna dvanactce sanci na cepu,ale obavam se,ze ta chemicka pachut tam bude tak ci tak.

Diskuze