První soběšický pivovar, Brno

63%
3 hodnocení
2 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
recenze: pivo
Zbraslavská Koza - světlý ležák 11°
Čisté vůně, chuť, celkem hořká. Na ranní rozjezd k snídani ( ...
hodnocení: podnik
Restaurant Pivovaru Podlesí, Příbram
Pěkná putika, lahodné jídlo (dršťkovka), obsluze by slušel úsměv.
hodnocení: podnik
restaurace Nový rybník - Energon, Obořiště
Na popíjení piva to vevnitř je trochu moc posh.
hodnocení: podnik
Restaurace Pivovar Kytín
Krásné prostředí, dobré pivo, jídlo fajn, obsluha trochu prostor ke zlepšení.
recenze: pivo
MMX Pšeničné 12°
Velmi kyselá až octová, hlavně to čpí z vůně, chuť není tak ...
recenze: pivo
MMX Světlá dvanáctka
Fajn dvanáctka, příjemně nahořklá, pěkně plná, ale svěží. Tohle mi vyhovuje.
hodnocení: pivo
MMX Světlá dvanáctka
Úplná paráda. Skvěle vyvážená hořkost a tělo
hodnocení: pivo
MMX Světlá desítka
Sladově kvasnicová, ale fajn
hodnocení: pivo
Bernard - Extra hořký ležák 12°
IPL s výraznou hořkostí.
nový podnik: pivnice
nový pivovar
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
California Ale 12°
Výborné za 10 bodou
komentář: pivo
anonym
Kachelmann 8° Classic
more pivo kachelmann je úžasné pivo, nech sa ti darí
komentář: pivo
anonym
MAUS Redlight Apa 13%
Dostal jsem ho, tak mi nebylo líto, polovinu plechovky vylít ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Špatně jsem zareagoval pivo hnusné !!!!!
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Máš pravdu PŘEDRAŽENÝ (LEŽÁK)
pivovar První soběšický pivovar, Brno
minipivovar
Rok vzniku: 2017
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Zeiberlichova 60/52, 644 00 Brno - Soběšice
Webové stránky
e-mail: pavel.nekut@sobesicke-pivo.cz
Telefon: 724 075 906, 724 759 898
Kontaktní osoba: Pavel Nekut
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar vyrábí dva spodně kvašené ležáky. Při vaření používá pouze tradiční suroviny; různé koncentráty, extrakty či barviva snižující výrobní náklady v něm nenajdete. Stejně jako suroviny i postup výroby je tradiční: pivo kvasí v otevřených kádích, pokryté pěnou, kterou sbírají, aby negativně neovlivnila chuť piva.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,0
29. 4. 2023
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 4, vůně: 5, chuť: 4, celkový dojem: 6
Ochutnáno - První Soběšický pivovar - Brno-Soběšice (2023)
7,0
29. 4. 2023
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - První Soběšický pivovar - Brno-Soběšice (2023)
7,0
22. 9. 2017
čep "v ráji pivaře"

Diskuze

První Soběšický pivovar
2. 4. 2024 11:13:19
Docela dobrá jedenáctka. Tím ale klady končí. Protože mi docela chutnala, pojal jsem úmysl zakoupit 30 l keg na oslavu. Zakoupení bylo vykoupeno pěti telefonáty v rozmezí jednoho týdne. Poslední byl před vraty "pivovaru", na které se neobtěžovali ani připínáčkem přichycenou vizitku, o nějakém nápisu ani řeč. Vrácení bečky ještě není u konce. Po třech telefonátech jsem pro jistotu brnknul ještě před odjezdem, že bych tam za čtvrthodinku mohl být. Byl jsem upozorněn, že domluva zněla kolem jedenácté. Na můj argument, že je tři čtvrti na jedenáct jsem se dozvěděl, že tam bude asi o půl dvanácté. Ale ať ještě zavolám. Začal jsem si pohrávat s myšlenkou, že pro zachování duševního zdraví oželím kauci 2 000,- Kč, ale to by byla porážka slušného obchodního jednání, tak zkusím vydržet. Napadla mne věta u Hlavy XXII: Každý obchodník, kterému jen trochu záleží na své pověsti by ho nezaměstnal ani jako příručího. První Soběšický pivovar už nikdy!!!