První soběšický pivovar, Brno

70%
1 hodnocení
0 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Stodolecký lišák 11
Výborný polotmavý ležák s příjemnou hořkosti, karamelovými tóny a příjemnou vůní.
hodnocení: pivo
Chata Říp 11°
Jedno vrcholové na Řípu, ochutnáno 27.12.2020.
hodnocení: pivo
Slavkovský Medový ležák 12°
Moc dobrý a opravdu příjemně medový ležák ke svátečnímu oběd ...
hodnocení: podnik
ALE! bar, Praha
Skvělý malý bar, který si Erik otevřel kousek od Arbesáku. P ...
hodnocení: podnik
Pivovar Horymír
Pivovarská hospoda pivovaru Horymír, obsluha milá, prostředí fajn, pivo celkem jde, takže v pohodě.
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Volf, Široký Důl
Pivovar můžu jenom doporučit, od té doby co jsem ochutnal už ...
recenze: pivo
Horác světlý ležák 11°
Pitelný ležák který ničím nevyčnívá, ale ani nezaostává. Jed ...
recenze: pivo
Heřman světlý ležák 11,5°
Velmi pitelný ležák plné chuti, přesto že je balen do pět la ...
komentář: pivo
anonym
Kozel Florián 11°
Vždy se najde plno much sedících na hovně a jak jim šmakuje ....
komentář: pivo
anonym
komentář: pivo
anonym
hodnocení: podnik
Pivní ambasáda, Pardubice
Pardubický pivní bar mě dost zklamal, prostředí celkem fajn, ...
nový podnik: restaurace
recenze: pivo
Dobřanská Hvězda 14°
Ochutnáno cca. 3x ročně v petce a drží si svou stabilní chuť ...
nový pivovar
komentář: pivovar
Bakovský pivovar
Částečné info vloženo
komentář: pivovar
Bakovský pivovar
Vaří Ležák 11, Ležák 12, ALE 13 a Pšenice 11. Bližší info zatím nemám.
pivovar První soběšický pivovar, Brno
minipivovar
Rok vzniku: 2017
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Zeiberlichova 60/52, 644 00 Brno - Soběšice
Webové stránky
e-mail: pavel.nekut@sobesicke-pivo.cz
Telefon: 724 075 906, 724 759 898
Kontaktní osoba: Pavel Nekut
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar vyrábí dva spodně kvašené ležáky. Při vaření používá pouze tradiční suroviny; různé koncentráty, extrakty či barviva snižující výrobní náklady v něm nenajdete. Stejně jako suroviny i postup výroby je tradiční: pivo kvasí v otevřených kádích, pokryté pěnou, kterou sbírají, aby negativně neovlivnila chuť piva.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
22. 9. 2017
čep "v ráji pivaře"

Diskuze