První soběšický pivovar, Brno

63%
3 hodnocení
2 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Kněžská medová 14°
Vynikající pivo, prostě ten med pomáhá k příjemné chuti bez obtěžující hořkosti
hodnocení: pivo
recenze: pivo
Bedřichova dvanáctka světlá
Vypadá nádherně, kalné až do medové barvy. Mírná vůně a plné ...
hodnocení: pivo
recenze: pivo
Markrabě - tmavý ležák 13°
Podle barvy velmi světlé černé pivo, spíše polotmavé, vůně a ...
recenze: pivo
Kryštof - světlý ležák 11°
Velmi výrazné aroma chmele, ale nepříliš příjemné - jarové, ...
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
Zajimalo by me,jak po Vasi "inovaci lahve+vicka" lze pivo ot ...
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
hodnocení: podnik
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
hodnocení: podnik
restaurace Pivovarská Starobrno
Pěkná restaurace, ochotná obsluha, ale výběr piv ani chuť nic moc
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
nový podnik: restaurace
komentář: podnik
anonym
Pivotéka Ostrava
Pivotéka je již několik let zrušena, prosím o úplné smazání, zejména telefonního čísla. Děkuji.
pivovar První soběšický pivovar, Brno
minipivovar
Rok vzniku: 2017
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Zeiberlichova 60/52, 644 00 Brno - Soběšice
Webové stránky
e-mail: pavel.nekut@sobesicke-pivo.cz
Telefon: 724 075 906, 724 759 898
Kontaktní osoba: Pavel Nekut
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar vyrábí dva spodně kvašené ležáky. Při vaření používá pouze tradiční suroviny; různé koncentráty, extrakty či barviva snižující výrobní náklady v něm nenajdete. Stejně jako suroviny i postup výroby je tradiční: pivo kvasí v otevřených kádích, pokryté pěnou, kterou sbírají, aby negativně neovlivnila chuť piva.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,0
29. 4. 2023
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 4, vůně: 5, chuť: 4, celkový dojem: 6
Ochutnáno - První Soběšický pivovar - Brno-Soběšice (2023)
7,0
29. 4. 2023
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - První Soběšický pivovar - Brno-Soběšice (2023)
7,0
22. 9. 2017
čep "v ráji pivaře"

Diskuze

První Soběšický pivovar
2. 4. 2024 11:13:19
Docela dobrá jedenáctka. Tím ale klady končí. Protože mi docela chutnala, pojal jsem úmysl zakoupit 30 l keg na oslavu. Zakoupení bylo vykoupeno pěti telefonáty v rozmezí jednoho týdne. Poslední byl před vraty "pivovaru", na které se neobtěžovali ani připínáčkem přichycenou vizitku, o nějakém nápisu ani řeč. Vrácení bečky ještě není u konce. Po třech telefonátech jsem pro jistotu brnknul ještě před odjezdem, že bych tam za čtvrthodinku mohl být. Byl jsem upozorněn, že domluva zněla kolem jedenácté. Na můj argument, že je tři čtvrti na jedenáct jsem se dozvěděl, že tam bude asi o půl dvanácté. Ale ať ještě zavolám. Začal jsem si pohrávat s myšlenkou, že pro zachování duševního zdraví oželím kauci 2 000,- Kč, ale to by byla porážka slušného obchodního jednání, tak zkusím vydržet. Napadla mne věta u Hlavy XXII: Každý obchodník, kterému jen trochu záleží na své pověsti by ho nezaměstnal ani jako příručího. První Soběšický pivovar už nikdy!!!