První chodský pivovárek na Moravě, Šitbořice

28%
3 hodnocení
0 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Kartel IPA Nelson Sauvin Mosaic 14 (Prosinec 2024)
Ochutnáno - Malt Worm - Brno (2024)
hodnocení: pivo
Sibeeria One Donkey NEIPA 17°
Ochutnáno - Malt Worm - Brno (2024)
hodnocení: pivo
Krush - pšeničné
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2024)
komentář: pivo
anonym
MAUS Redlight Apa 13%
Dostal jsem ho, tak mi nebylo líto, polovinu plechovky vylít ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Špatně jsem zareagoval pivo hnusné !!!!!
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Máš pravdu PŘEDRAŽENÝ (LEŽÁK)
nový pivovar
recenze: pivo
Garp 441 NEIPA 14°
Moc fajnová, krémová NEIPA s bohatou, stabilní pěnou, která ...
hodnocení: podnik
restaurace Řemeslný pivovar Garp, Bakov nad Jizerou
Hezký výčep s venkovním posezením, ochotnou obsluhou a spoustou dobrých piv.
recenze: pivo
Garp 421 Hazy IPA 12°
Lehká, šťavnatá NEIPA s bohatou, vysokou pěnou, ulpívající n ...
recenze: pivo
Garp 110 Světlý ležák 11°
Mírně zakalené pivo s krémovou, stabilní pěnou, střední říz ...
hodnocení: podnik
Restaurace Pivovarský dům Poupě
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva )(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Ochutnáno: 9 druhů piv (4 x návštěva)(2019)(2023)(2024)
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Bernard - Extra hořký ležák 12°
A Ty si kokos, kery v zivote nepil kvalitni pivo ... "s" nahrad "t"
komentář: pivo
anonym
pivovar První chodský pivovárek na Moravě, Šitbořice
uzavřený
Rok vzniku: 2012
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Osvobození 29, 691 76 Šitbořice
Webové stránky
e-mail: 1.chodskypivovarek@seznam.cz
Telefon: 774 690 044
Kontaktní osoba: Jan Šlefr
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar je od roku 2016 UZAVŘENÝ. Pivo vaří převážně z českých surovin. Používá slad z Rajhradu (slad Bernard), chmel žatecký. Veškeré práce se snaží dělat spíše postaru, takže bez použití počítačů, klasická spilka a sklep. Veškeré stáčení, jak do sudů, nebo do lahví, je též ruční, bez C02, vzduchu atd, volně bez protitlaku.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

2,0
5. 8. 2016
lahvové
3,0
3. 8. 2015
lahvové
3,0
20. 2. 2015
lahvové

Diskuze