První chodský pivovárek na Moravě, Šitbořice

28%
3 hodnocení
0 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Svijany Fitness
Doslova legální steroid. Kam se na tohle hrabe trenbolone? M ...
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Černá Svině 13°
Silné tmavé pivo, v chuti náznak čokolády, chmelu. Bez nasládlé chuti černých ležáků.
hodnocení: podnik
Restaurant a pivnice Továrna, Slaný
Ochutnáno: 6 druhů piv (2022)
recenze: pivo
Kounický ležák 12°
Barva zlatá. Pivo slabě kalné. Pěna je bílé barvy a je nízká ...
recenze: pivo
Kounický Kyseláč 14%
Barva tmavší zlatá, medová. Pivo silně kalné. Pěna je bílé b ...
hodnocení: podnik
Antošova Krčma, Slaný
Ochutnáno: 4 druhy piv (2022)
hodnocení: podnik
recenze: pivo
Buchťák NEIPA
Kořenitá vůně, barva poměrně tmavá, chuť i přes intenzivní prvotní sladkost v dojezdu lehce nakyslá.
nový podnik: restaurace
nový pivovar
komentář: pivo
Radegast Rog - IPA
Naprosto zbytečné pivo, ale už jsem ho delší dobu neměl, tak ...
komentář: pivo
anonym
Edelmeister
Dobrá pivní vodička, vhodné pro letní pití.
nový podnik: pivnice
komentář: články
Takové to domácké vaření piva
Tak jako člen Cechu domácích pivovarníků, který má za sebou ...
komentář: články
Takové to domácké vaření piva
Taky mi článek navnadil a zkusím uvařit nějakej ALE.
nový pivovar
ZaS
komentář: podnik
anonym
restaurace Zichovecký pivovar
Oběd naprosto skvělý, obsluha velmi ochotná, a všechny hvězd ...
komentář: pivo
anonym
Vánoční speciál 14°
Výborné pitelné silné pivo chutnáno 19.12.2021 v Přešticích
komentář: články
anonym
komentář: pivovar
Huhňák
Výborně pitelné pivo, příjemně hořké! Určitě stojí za ochutn ...
pivovar První chodský pivovárek na Moravě, Šitbořice
uzavřený
Rok vzniku: 2012
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Osvobození 29, 691 76 Šitbořice
Webové stránky
e-mail: 1.chodskypivovarek@seznam.cz
Telefon: 774 690 044
Kontaktní osoba: Jan Šlefr
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar je od roku 2016 UZAVŘENÝ. Pivo vaří převážně z českých surovin. Používá slad z Rajhradu (slad Bernard), chmel žatecký. Veškeré práce se snaží dělat spíše postaru, takže bez použití počítačů, klasická spilka a sklep. Veškeré stáčení, jak do sudů, nebo do lahví, je též ruční, bez C02, vzduchu atd, volně bez protitlaku.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

2,0
5. 8. 2016
lahvové
3,0
3. 8. 2015
lahvové
3,0
20. 2. 2015
lahvové

Diskuze