První chodský pivovárek na Moravě, Šitbořice

28%
3 hodnocení
0 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Nažhavená čertice 13°
Tuctový řemeslný ležák s papričkami. Nesmyslný lektvar. Ne, fakt ne.
hodnocení: pivo
Výčepní pivo světlé 10°
UPDATE 2. 9. 2025, NEFILTROVANÁ VERZE: Přehnaně výrazná kvas ...
hodnocení: pivo
Astika Fine Quality Lager
Ochutnáno jako lahvové (2022)
nový pivovar
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Škoda že ho nedávají do sudu.
recenze: pivo
Černý baron
Dost rozporuplné pivo. Čokoláda v kombinaci se sladovostí. Budu muset přemosťovat ještě jednou
recenze: pivo
Šarovec 11°
Vůně kvasnicová až zatuchlá. Sladší než bych musel mít, ale pitelnost super. Taková stará klasika
nový podnik: pivnice
recenze: pivo
Mazák Wakatuka NEIPA 15°
Zase fajn NEIPA od Mazáka, mírně zakalená s krémovou pěnou, ...
komentář: pivovar
anonym
Dědkův mlýn, Unhošť
Hrozný podnik a ještě horší jednání majitele. Zkrátka pryč o ...
hodnocení: podnik
Pivovarská 899
Fajnová pivovarská letní zahrádka s milou obsluhou, dobrým jídlem a pivem.
hodnocení: podnik
Pivovarská hospůdka Beskydský pivovárek, Ostravice
Ochutnáno: 15 druhů piv (5 x návštěva)(2017)(2018)(2019)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
t’ PUUB
Ochutnáno: 15 druhů piv (4 x návštěva)(2024)(2025)
komentář: pivovar
anonym
Moucha, Praha
Obojí vynikající... přijemně hořké, jen musí bý podáváno hodně vychlazené...
komentář: pivovar
anonym
Na Vývoji, Vlašim
Za mě skvělé pivo, akorát hořké a akorát silné... zkrátka výborné...
komentář: podnik
anonym
Zbraslavský kozí chlívek
Těšil jsem se na pivo s hezkým názvem. Leč, jejich Koza mně ...
pivovar První chodský pivovárek na Moravě, Šitbořice
uzavřený
Rok vzniku: 2012
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Osvobození 29, 691 76 Šitbořice
Webové stránky
e-mail: 1.chodskypivovarek@seznam.cz
Telefon: 774 690 044
Kontaktní osoba: Jan Šlefr
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar je od roku 2016 UZAVŘENÝ. Pivo vaří převážně z českých surovin. Používá slad z Rajhradu (slad Bernard), chmel žatecký. Veškeré práce se snaží dělat spíše postaru, takže bez použití počítačů, klasická spilka a sklep. Veškeré stáčení, jak do sudů, nebo do lahví, je též ruční, bez C02, vzduchu atd, volně bez protitlaku.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

2,0
5. 8. 2016
lahvové
3,0
3. 8. 2015
lahvové
3,0
20. 2. 2015
lahvové

Diskuze