První chodský pivovárek na Moravě, Šitbořice

28%
3 hodnocení
0 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
jz
hodnocení: pivo
Grodziska White IPA
Z Polska jsem si dovezl i tuhle bílou IPU. Je to IPA s vyšší ...
komentář: pivovar
anonym
Vŕšky, Terchová
Obsluha katastrofa...!!!
hodnocení: pivo
Relaxed APA 12
Příjemná APA ochutnána v Pivotece DBK v Praze
hodnocení: podnik
Pivovar Zichovec a pivní bar Louny
Příjemné posezení, jenom jsem očekával větší výběr točených piv.
nový podnik: pivnice
hodnocení: podnik
Hospůdka u Oráče, Ostrava
Ochutnáno: 13 druhů piv (4 x návštěva)(2019)(2021)(2022)
hodnocení: podnik
restaurace Parník, Přerov
Ochutnáno: 14 druhů piv (7 x návštěva) (2018)(2022)
komentář: pivo
anonym
Gösser Märzen 12°
Na to, že to má být jedno z nejoblíbenějších piv v Rakousku, ...
nový podnik: restaurace
nový podnik: restaurace
recenze: pivo
Kvasničák
Je to první mé setkání s novopackým Kvasničákem a myslím, že je povedený.
recenze: pivo
Trilobit Ležák 12°
Celkem dobré pivo i běžnému pití. jen by mě zajímala voda zd ...
recenze: pivo
Nažhavená čertice 13°
Podle mého názoru ono základní pivo je průměrných hodnot, al ...
komentář: pivo
anonym
Glorion - speciál ze spilky IPA 12%
Reagujem na seba.Nie som anonym , za vyššie uvedeným sa podp ...
komentář: pivo
anonym
Glorion - speciál ze spilky IPA 12%
Toto pivo čapujú v bare LASADA v Belej nad Cirochou a môžem ...
komentář: pivovar
anonym
MAUS Craft Brewery
Nejlepší pivo večera (dvanáctka) na dni města Kladna. Doporučuju všem pivařům.
komentář: pivovar
anonym
1. selský pivovárek, Kroměříž
Za mě zklamání, že od prázdnin 2022 chtějí za vymytí kegu př ...
pivovar První chodský pivovárek na Moravě, Šitbořice
uzavřený
Rok vzniku: 2012
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Osvobození 29, 691 76 Šitbořice
Webové stránky
e-mail: 1.chodskypivovarek@seznam.cz
Telefon: 774 690 044
Kontaktní osoba: Jan Šlefr
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar je od roku 2016 UZAVŘENÝ. Pivo vaří převážně z českých surovin. Používá slad z Rajhradu (slad Bernard), chmel žatecký. Veškeré práce se snaží dělat spíše postaru, takže bez použití počítačů, klasická spilka a sklep. Veškeré stáčení, jak do sudů, nebo do lahví, je též ruční, bez C02, vzduchu atd, volně bez protitlaku.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

2,0
5. 8. 2016
lahvové
3,0
3. 8. 2015
lahvové
3,0
20. 2. 2015
lahvové

Diskuze