Perlová voda, Kostelec nad Ohří

53%
25 hodnocení
9 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
nové pivo
hodnocení: pivo
Agent Pětihvězda Vánoční ležák 12°
Dobře pitelný ležák s poměrně vyšší hořkostí.
hodnocení: pivo
AGE of Krush 14°
Ochutnáno - Malt Worm - Brno (2025)
hodnocení: podnik
Craft Beer Bottleshop & Bar, Brno
Ochutnáno: 223 druhů piv (39 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
nový pivovar
nový pivovar
recenze: pivo
Cloudy Vanilla 14° NEIPA
Krémová, šťavnatá NEIPA s bohatou, stabilní pěnou, slaboučký ...
recenze: pivo
Oatcore Cream IPA 12°
Krémové, plné, nasládlé s krémovou stabilní pěnou, slabším ř ...
hodnocení: podnik
recenze: pivo
Klostermann polotmavý ležák
smetanově krémová pěna po ustálení roztrhaná ale držící, bar ...
komentář: pivo
anonym
Garp 432 APA 12,8°
Vysoce návykový, ukrutně pitelný a ve všech směrech dospělý pivo.
hodnocení: podnik
Výčep Na stojáka Jakubák, Brno
Ochutnáno: 2 druhy piv (1 x návštěva)(2025)
komentář: pivovar
anonym
Jadrníček, Náměšť na Hané
Je to 100% pravda..Pivo nedozrale..A kvalita sla do kopru...
pivovar Perlová voda, Kostelec nad Ohří
minipivovar
Rok vzniku: 2016
Česká republika
Kraj: Ústecký kraj
Adresa: Kostelec nad Ohří 13, 413 01 Budyně nad Ohří
Webové stránky
e-mail: info@dvurperlovavoda.cz
Telefon: 416 813 594
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Penzion s restaurací, vlastním pivovarem a wellness zónou. Piva se vaří dle tradičních postupů a receptur, z kvalitních českých sladů, žateckého chmele, místní studniční vody a jemných pivovarských kvasnic. Všechna piva jsou nepasterizovaná a nefiltrovaná.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,0
2. 10. 2023
čep "pod komínem"
Příjemně pitelný ejlík
5,0
2. 10. 2023
čep "pod komínem"
Malý náznak čokoládových tonů
5,0
2. 10. 2023
čep "pod komínem"
Příjemně pitelná desítka
6,0
2. 10. 2023
čep "pod komínem"
Hezký hořký ležák, z aktuální nabídky chutnal nejvíce
6,0
29. 9. 2022
čep "pod komínem"
3,0
30. 6. 2018
čep "pod komínem"
Hodně divná a nedobrá pšenice, žádný příjemný nádech banánů a hřebíčku, ale spíše takové syntetické a umělé esence v chuti.

Diskuze