Pivovar Nová Bystřice

63%
22 hodnocení
12 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Tambor 12 Vídeňský ležák
Polotmavá Vídeň s kroužkující pěnou středním řízem bez výraz ...
hodnocení: pivo
Tambor světlý ležák 11° nefiltrovaný
Přiznám že ta jejich desítka mi chutnala víc. Pivo se stejno ...
hodnocení: pivo
Tambor světlé výčepní 10°
Úžasná desítka pěna jak šlehačka a chuť s intenzivní hořkostí je to dobře pitelné
hodnocení: podnik
pivnice Tambor, Dvůr Králové
No pivnice taková obyč ale hlavně ochotný a vstřícný pán kte ...
hodnocení: podnik
Palouk
Ochutnáno: 39 druhů piv (21 x návštěva)(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Kurnik Šopa Hospoda, Ostrava - Poruba
Ochutnáno: 239 druhů piv (60 x návštěva)(2020)(2021)(2022)(2023)(2024)
nový pivovar
recenze: pivo
Záviš 12°
Zlatavý mok čiré barvy s krémovou pěnou ulpívající na skleni ...
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
recenze: pivo
Keprník 12°
Jasná zlatá barva, krémová pěna, silný říz, střední plnost b ...
komentář: pivovar
anonym
První soběšický pivovar, Brno
Docela dobrá jedenáctka. Tím ale klady končí. Protože mi doc ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
nový pivovar
nový podnik: restaurace
nový podnik: pivnice
pivovar Pivovar Nová Bystřice
minipivovar
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Jihočeský kraj
Adresa: Vídeňská 136, 378 33 Nová Bystřice
Webové stránky
e-mail: sladek@pivovarnovabystrice.cz
Telefon: 728 094 487
Kontaktní osoba: Jiří Vainar
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar navazuje na tradici vaření piva v Nové Bystřici, kdy v roce 1482 obdrželi mílové právo při vaření piva bystřičtí měšťané od své vrchnosti Wolfganga Krajíře z Krajku. Pivovar byl založen v roce 2017 a vaření piva bylo obnoveno na jaře 2018. Piva plzeňského typu se vaří dvourmutově se spodním kvašením. Speciály, jako jsou např. ALE, IPA, atd. jsou kvašená svrchně. K vaření se používají české slady a nejkvalitnější žatecký chmel. Piva jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, díky čemuž zůstanou v pivu všechny živé kultury a vitaminy, které jsou blahodárné pro tělo.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
9. 9. 2023
čep "pod komínem"
Ochutnání 9.9.23 v pivovaru Nová Bystřice
9,0
9. 9. 2023
čep "pod komínem"
Ochutnáno 9.9.23 v pivovaru Nová Bystřice
7,0
13. 8. 2023
čep "pod komínem"
7,0
12. 8. 2023
čep "pod komínem"
8,0
12. 8. 2023
čep "pod komínem"
8,0
12. 8. 2023
čep "pod komínem"
8,0
12. 8. 2023
čep "pod komínem"
6,0
12. 8. 2023
čep "pod komínem"
9,0
12. 8. 2023
čep "pod komínem"
7,0
12. 8. 2023
čep "pod komínem"
7,0
12. 8. 2023
čep "pod komínem"
9,0
12. 8. 2023
čep "pod komínem"
Výborné kvasnicové pivo
9,0
12. 8. 2023
čep "pod komínem"
7,4
19. 8. 2021
čep "pod komínem"
vzhled 7
barva +, průzračnost: opálová, pěna: skalnatá
pitelnost 6
nasycenost: silná, plnost: střední
vůně 8
intenzita +, vyváženost +
chuť 8
intenzita +/-, vyváženost +, hořkost: silná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 7
Kombinace chmelení citra, cascade a amarillo vytváří ve spojení se zdejší měkkou vodou charakteristickou a poctivou ipu, které nelze nic vytknout.
7,0
19. 8. 2021
čep "pod komínem"
hustá a ulpívajici pěna jako šlehačka, krásná vůně sladu, sušší tělo s intenzivní chutí chmele, dlouhé příjemné dochuti a na čepu v pivovarské hospůdce ve výborné kondici a velmi osvěžující
7,0
28. 7. 2020
čep "pod komínem"
Lahodný mok pro letní osvěžení. Ochutnáno 3.7.2020 v areálu pivovaru.
5,0
6. 2. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 26.10.2019.
2,0
6. 2. 2020
čep "pod komínem"
Tohle nám přišlo mimořádně hnusné, ochutnáno a nedopito 26.10.2019.
5,0
6. 2. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 26.10.2019.
5,0
6. 2. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 26.10.2019.

Diskuze