IndustryBeer, Nymburk

36%
2 hodnocení
2 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Medák 13°
Výrazná medová chuť. Určitě nebude chutnat každému.
hodnocení: pivo
Blatský Stout 17°
Dobrý stout, ochutnaný 17.1.2020 s panem sládkem z tanku.
hodnocení: podnik
restaurace Kyjovský pivovar
Ochutnáno: 6 druhů piv (2020)
hodnocení: podnik
Restaurace Morava, Frýdek-Místek
Ochutnáno: 8 druhů piv (3 x návštěva)(2016)(2019)(2020)
hodnocení: podnik
Café Farms, Nymburk
Hezké prostředí, milá slečna, vynikající jídlo, ale to pivo..., to je bída...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivovar CHORS, Černotín
Lipník, nebo jak jsme tomu říkali Chlípník, jsem koštoval pr ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
Keprník 12°
Chutí ujde. Hodnocení 7/10
komentář: pivo
anonym
Rebel Tudor 11°
Toto pivo nekupovat nic v něm není dobrý nealko
recenze: pivo
Bakalář nealkoholický za studena chmelený
Bohatá, rychle opadající pěna sytě zlatého, čirého nealka. N ...
novinka
Rok 2019 byl ve sklizni chmele nadprůměrný
Dobrá zpráva pro pivovarský průmysl
komentář: pivovar
Pivovar Ovipistán, Ledce
Většina technologie ( z Číny ) je již na místě.
komentář: články
anonym
Dokončuje se: Pivovar Bezděkov
Často jsem projížděl hladovy okolo restaurace, ale protože v ...
pivovar IndustryBeer, Nymburk
minipivovar
Rok vzniku: 2019
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Drahelická 60/2, 288 02 Nymburk - Drahelice
Webové stránky
e-mail: industrybeer@seznam.cz
Telefon:
Kontaktní osoba: Ivan Zak
Zadal: dwarfik1
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Malopivovar IndustryBeer se nachází v budově Café Farms.
Pivovarský podnik: Café Farms, Nymburk
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

3,4
14. 1. 2020
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 4, vůně: 3, chuť: 3, celkový dojem: 3
Mizerný polotmavý speciál se stopou medicíny, ochutnáno 14.1.2020.
3,9
14. 1. 2020
čep "pod komínem"
vzhled: 4, pitelnost: 5, vůně: 3, chuť: 4, celkový dojem: 4
Barvou spíše polotmavé, nakyslé, vodové, bídný ležák, ochutnáno 14.1.2020.

Diskuze