Pivovar Kraslice

Nově na BeerWeb 
recenze: pivo
Talus Canyon SH IPA 13°
Lehká IPA jasné zlaté barvy, krémová stabilní pěna, která zů ...
hodnocení: pivo
Horác Lajdák Na Vostro 12°
Průměrný ležák, žízeň zažene, ale chuť mě nenadchla.
hodnocení: pivo
Re Brett
Opravdu nevšední. Velice svěží a ovocné. Hřejivý závěr s pří ...
nové pivo
komentář: pivo
anonym
Holba Keprník
Ze zvedavosti 30.10.25 skusil a uz nikdy vice.To i Krusovice jsou kralovske oproti teto brecce.
hodnocení: pivo
Kilián světlý ležák 12°
Solidní, ale zbytečně hořké a méně plné
hodnocení: podnik
Pivní Kult
Ochutnáno: 31 druhů piv (7 x návštěva)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
t’ PUUB
Ochutnáno: 22 druhů piv (6 x návštěva)(2024)(2025)
recenze: pivo
Liberty APA 12°
Zlatá čistá APA s nízkou pěnou, rychle opadající, pivo má st ...
recenze: pivo
Obora IPA 15°
Jasná zlatá barva, hustá, krémová, stabilní pěna, střední ří ...
nový pivovar
hodnocení: podnik
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
To nemá s pivem nic společného!Přirovnám to k ředidlu.Škoda ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Kamenice nad Lipou
V pivovaru v Kamenici, máte to kousek. Jinak ve Flopu Jana V ...
komentář: pivovar
anonym
Velkorakovský minipivovar, Prostějov
Hnus. Více známých koupilo v albertu v akci. Nepitelny humus ...
pivovar Pivovar Kraslice
připravovaný
Rok vzniku:
Česká republika
Kraj: Karlovarský kraj
Adresa: nám. T. G. Masaryka 204, 358 01 Kraslice
Webové stránky
e-mail: info@pivovarkraslice.cz
Telefon:
Kontaktní osoba: Jan Štrunc
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Projekt obsahuje stavbu nového multifunkčního objektu na místě bývalého hotelu PRAHA v centru Kraslic. Po dokončení vznikne průmyslový pivovar s plánovanou kapacitou přibližně 90.000 hektolitrů piva za rok, restaurace s 80 místy, společenský sál s kapacitou 90 míst a školicí středisko s ubytovací kapacitou 60 lůžek. Zahájení výroby piva v Kraslicích je plánováno v roce 2018. Zároveň vznikne minimálně 60 nových pracovních míst. Technologické zařízení pivovaru je koncipováno tak, aby byly zachovány tradiční postupy výroby piva se současným využitím moderních technologií.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

Diskuze