Pivovar Kraslice

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Necta Necta - NEIPA 13°
Ochutnáno - Beertime.pub - Praha (2023)
hodnocení: pivo
Idaho Haze - NEIPA 13°
Ochutnáno - Beertime.pub - Praha (2023)
hodnocení: pivo
Non-alcoholic Hazy IPA
Ochutnáno - Beertime.pub - Praha (2023)
recenze: pivo
Samson tmavý ležák 11°
Tmavé pivo karamelovo-kávové chuti. Chuť spíše sladší, hořk ...
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Kalich 11°
Ochutnáno restaurace Bremen Jirkov. Velmi dobré
komentář: pivo
anonym
Aero Bravo 12° APA
Barva 8,5.. Vůně 8, pitelnost 7,5. Celkově 8/10. Hořká hut ...
recenze: pivo
Shovel světlé 12°
Podobná nepříjemná travní pachuť jako u jedenáctky, ale naví ...
recenze: pivo
Scat světlé 11°
Poměrně dost tmavá světlá jedenáctka, lehce pražené tóny jso ...
nový podnik: restaurace
hodnocení: podnik
Stračena Pub
Ochutnáno: 7 druhů piv (4 x návštěva)(2022)(2023)
hodnocení: podnik
Barunka Speciál Bar, Ostrava
Ochutnáno: 18 druhů piv (6 x návštěva)(2022)(2023)
hodnocení: podnik
Psí kusy - HoppyDog pub, Ostrava
Ochutnáno: 52 druhů piv (19 x návštěva)(2019)(2020)(2023)
komentář: pivovar
anonym
Dědkův mlýn, Unhošť
Chuť shnilého ovoce, podivně máslová, letělo rovnou do výlevky
komentář: pivovar
anonym
Agent, Olešnice
Pivovar vaří dle mého názoru průměrné pivo, obsluha zákazník ...
nový podnik: pivotéka
nový podnik: pivnice
pivovar Pivovar Kraslice
připravovaný
Rok vzniku:
Česká republika
Kraj: Karlovarský kraj
Adresa: nám. T. G. Masaryka 204, 358 01 Kraslice
Webové stránky
e-mail: info@pivovarkraslice.cz
Telefon:
Kontaktní osoba: Jan Štrunc
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Projekt obsahuje stavbu nového multifunkčního objektu na místě bývalého hotelu PRAHA v centru Kraslic. Po dokončení vznikne průmyslový pivovar s plánovanou kapacitou přibližně 90.000 hektolitrů piva za rok, restaurace s 80 místy, společenský sál s kapacitou 90 míst a školicí středisko s ubytovací kapacitou 60 lůžek. Zahájení výroby piva v Kraslicích je plánováno v roce 2018. Zároveň vznikne minimálně 60 nových pracovních míst. Technologické zařízení pivovaru je koncipováno tak, aby byly zachovány tradiční postupy výroby piva se současným využitím moderních technologií.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

Diskuze