Hangár, Praha

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Solnice polotmavá 11°
Vynikající, voňavé a příjemně kávově přihořklé.
hodnocení: pivo
Solnice 12°
Excelentní ležák na úžasný večer. Pitelnost 100%. Hořkost mírná, vůně lehká.
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
hodnocení: podnik
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
hodnocení: podnik
restaurace Pivovarská Starobrno
Pěkná restaurace, ochotná obsluha, ale výběr piv ani chuť nic moc
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
nový podnik: restaurace
komentář: podnik
anonym
Pivotéka Ostrava
Pivotéka je již několik let zrušena, prosím o úplné smazání, zejména telefonního čísla. Děkuji.
pivovar Hangár, Praha
létající
Rok vzniku: 2017
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Letňany, 199 00 Praha
Webové stránky
e-mail: pivovarhangar@gmail.com
Telefon: 775 324 633
Kontaktní osoba: Luboš Bokštefl
Zadal: Vavřík Ag
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar Hangár vznikl v Praze v roce 2017 jako létající pivovar, nicméně s plánem v brzké době přistát a usadit se. Pro pivovar hledá výrobní halu (hangár), kde se pohodlně vejde moderní technologie a výčep. Zatím vaří pivo podle vlastních receptur v pivovarech, jež mají volnou kapacitu.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,0
19. 3. 2018
čep "v ráji pivaře"
7,4
23. 2. 2018
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Velmi dobrá ovocná IPA s krásně hořkým dojezdem, ochutnaná 22.2.2018 v Beertimu.

Diskuze