Grupa Zywiec S.A.

Nově na BeerWeb 
recenze: pivo
Splávek 12
Ochutnáno na hradeckém Oktoberfestu 2.10.22 Velmi dobré, dobře pitelné pivo.
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Splávek 15 Brown Ale
Pivo ochutnané na October fest v M(ni)echově . Popravdě jsem ...
nové pivo
recenze: pivo
President 12°
Ochutnáno na hrdeckém Oktoberfestu 1.10.22 Prezident je příjemné řízné pivo.
recenze: pivo
Pivrncův řízek 13°
Ochutnáno na hradeckém Októberfestu 1.10.22 celkem slušné polotmavé pivo.
hodnocení: podnik
pivnice U Vacků, Chlumec nad Cidlinou
Ochutnáno: 6 druhů piv (2022)
hodnocení: podnik
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Šenov
Necháváme si posílat sladové bonbóny s chmelem. Vyrábí je Še ...
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Šenov
Včera zakoupeno, večer degustováno. Chuť po portském, whisk ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Vŕšky, Terchová
Obsluha katastrofa...!!!
komentář: pivo
anonym
Gösser Märzen 12°
Na to, že to má být jedno z nejoblíbenějších piv v Rakousku, ...
komentář: pivo
anonym
Glorion - speciál ze spilky IPA 12%
Reagujem na seba.Nie som anonym , za vyššie uvedeným sa podp ...
komentář: pivo
anonym
Glorion - speciál ze spilky IPA 12%
Toto pivo čapujú v bare LASADA v Belej nad Cirochou a môžem ...
pivovar Grupa Zywiec S.A.
velký pivovar
Rok vzniku: 1856
Polsko
Vojvodství: Slezské
Adresa: ul.Browarna 88, 34-300 Zywiec
Webové stránky
e-mail:
Telefon:
Zadal: Pivomilec
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,0
19. 9. 2020
lahvové
Lehký nadprůměr mezi průmyslovými pivy.
6,0
19. 9. 2020
lahvové
Jak už psáno, na euro-pivovar příjemné a dobré překvapení.Ovoce bylo citelné, hořkost akorát.
5,0
19. 9. 2020
lahvové
Celkem průměrný pokus o belgický ALE. Vypít se to dalo, ale stačilo jedno.
7,0
4. 4. 2020
lahvové
Sice máme v této koronavirové době podporovat naše minipivovary, ale z Polska jsem obdržel tuhle novinku a ještě z velkého koncernového pivovaru pod ochranou Heinekenu. Překvapivě je to čistý a slušný vídeňský ležák, který má střední sladový základ s tóny chlebové kůrky, sušenek a karamelu s nižší příjemnou hořkostí.
5,0
10. 10. 2019
lahvové
Ochutnáno při pobytu v polském Řešově, a žádný zázrak. Hodně karamelu až připáleného cukru, tmavý chléb, kvasnice, pomeranč a koření. Hořkost nízká, struktura lehce ulepená.
5,0
10. 10. 2019
lahvové
Ochutnáno při pobytu v polském Řešově, a jde o nevýrazný průmyslový IPA, který sice neurazí, ale ničím nenadchne. Střední sladové tělo s mladinovými tóny, slabší unifikovaná hořkost.
5,0
21. 5. 2018
lahvové
Že bude tak dobré jsem nečekal po ochutnání jejich IPI která byla mdlé chuti...
6,0
28. 12. 2017
lahvové
Lehká osvěžující pšenice s citronovým aroma (citrony, limetky, citronová tráva), v pozadí obilné a kvasničné tóny. Pivo je sladkokyselé s jemnou bylinnou hořkostí.
8,0
28. 12. 2017
lahvové
Velmi dobrý baltský porter z produkce nadnárodního koncernu. Příjemně překvapení, plné a suché pivo s tóny hořké čokolády, kávy, lékořice, karamelu, třtinového cukru, v závěru hřejivá alkoholová linka. Jediná výtka je na vyšší nasycenost piva (CO2), proto je nutné ho po nalití nechat vydýchat.
7,0
29. 6. 2017
lahvové
Příjemné překvapení, fakt chutná jako belgický saison. V chuti výrazně hořká pomerančová kúra, pak koření z převahou koriandru a hřebíčku, v závěru lehce kvasnic.
7,0
29. 6. 2017
lahvové
Plnější a hutnější bock, v chuti sladový, dále karamel a chlebová kůrka, dost sladký, chmelové hořkosti jen minimálně. Srovnatelný s německými bocky z malých pivovarů.
5,0
29. 6. 2017
lahvové
Standartní, lehká a osvěžující pšenice, jen slabě kořeněná a lehce banánová.
6,0
29. 6. 2017
lahvové
Sladší, jemný ležák, příjemně chmelený, dobře pitelný. Tohle pivo, ač z průmyslového pivovaru, při mých poměrně častých pobytech v Polsku piji nejčastěji.
6,0
29. 6. 2017
lahvové
Pěkně chmelená APA s vyšší hořkostí s tóny citrusů, tropického ovoce a pryskyřice, střední sladové tělo. Na nadnárodní průmyslový pivovar dobrý počin.
5,0
29. 6. 2017
lahvové
Slušný březňák, v chuti lehce obilně sladový a karamelový, střední říz i plnost, kořenitá střední hořkost.

Diskuze