Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
exPivoWar Borovinka, Domanín
37%
2 hodnocení
2 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Medard 12%
Zajíc 12%
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Baník
Prachov
hodnocení: pivo
Baník
Řáholec 12°
hodnocení: pivo
Baník
Špáca 12°
nové pivo
Sagara
Green Shot Sour 14°
nové pivo
Sagara
Herbarium - Gose 12°
nové pivo
Sagara
Samuel Smith India Ale
hodnocení: podnik
Tomass39
Restaurace U Loutkáře
recenze: pivo
Ozzman
Brtník 12°
Fajnový ležák, měděné barvy s hustou stabilní pěnou, pivo má ...
hodnocení: podnik
Ozzman
Němý Medvěd - Brloh Barbecue Mělník
Moderní prostředí, ochotná obsluha a dost dobré pivo, čepované i v lahvích.
recenze: pivo
Ozzman
Mazák Kyjograf 11°
Fajnový ejlík s krémovou stabilní pěnou, říz střední, plnost ...
nový podnik: restaurace
Ozzman
Němý Medvěd - Brloh Barbecue Mělník
nový pivovar
Sagara
Browar Brodacz
hodnocení: podnik
Sagara
Barunka Speciál Bar, Ostrava
Ochutnáno: 32 druhů piv (12 x návštěva)(2022)(2023)(2024)(2025)
recenze: pivo
Ozzman
Štědrá IPA (2025) 11°
Lehká Session IPA s novozélandskými chmely Motueka a Riwaka, ...
nový pivovar
Sagara
KYŠKA Craft Beer
nový pivovar
Sagara
Baa Baa Brewhouse
komentář: pivovar
anonym
Jadrníček, Náměšť na Hané
Je to 100% pravda..Pivo nedozrale..A kvalita sla do kopru...
komentář: podnik
anonym
Restaurace Pod Hradem
Vynikající kuchyně a dobré vlastní pivo.
komentář: pivo
anonym
Holba Keprník
Ze zvedavosti 30.10.25 skusil a uz nikdy vice.To i Krusovice jsou kralovske oproti teto brecce.
uzavřený
Rok vzniku
: 2014
Česká republika
Kraj
: Kraj Vysočina
Adresa
: Domanín 127, 593 15 Bystřice nad Pernštejnem
e-mail
: vecheta@expivowar.cz
Telefon
:
777 237 958
Kontaktní osoba
: Mgr. Vladimír Vecheta
PIVOVAR JE OD ROKU 2016 UZAVŘENÝ. Pivovar je umístěn ve sportovním a rekreačním areálu Borovinka. Technologie minipivovaru sestává ze soustavy dvou technologických celků: varny a spilky. Ve varně probíhá vaření a chlazení piva, ve spilce kvašení a stáčení. Varna je dvounádobová, spilka taktéž. Hotové pivo je stáčeno do KEG sudů a skleněných lahví, a tyto umístěny do skladovacího prostoru.
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Mbeast
5,0
20. 1. 2017
čep "v ráji pivaře"
Zajíc 12%
Docela dost diacetylove.
PPP
2,4
15. 3. 2015
čep "pod komínem"
Zajíc 12%
vzhled: 3, pitelnost: 1, vůně: 2, chuť: 3, celkový dojem: 2
Diskuze
vložit nový příspěvek
zajíc 12
15. 3. 2015 12:12:56
Po ochutnání zajíce jsem si myslel že piju nějakou vodu.Hořkost ...ano,vůně nijaká světlé až moc.Zkusil jsem druhé a hodnocení následující bez řízu bez pěny (jarová ) vůně,jen hořká voda s trochou alkoholu.Jakoby z konce sudu ale hodně dlouhého.Docela bych se styděl tohle čepovat.Snad se to zlepší
Vstoupit do diskuze (1)