Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
exPivoWar Borovinka, Domanín
37%
2 hodnocení
2 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Medard 12%
Zajíc 12%
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Kresloun
Bílá svině 11°
hodnocení: pivo
Kresloun
Vycpaná vydra 12°
hodnocení: pivo
Kresloun
Dešťovka
hodnocení: podnik
Ozzman
Hotel Svatý Hubert
Pěkné prostředí, dobré jídlo a i pivo.
nové pivo
Ozzman
Hradecký Votrok 11°
recenze: pivo
Ozzman
Kazatel - světlý ležák 11°
Zlatá jasná barva, bohatá, stabilní kroužkující pěna, slabší ...
nové pivo
Ozzman
Kazatel - světlý ležák 11°
nové pivo
Ozzman
Obora ALE Jo DDH NEIPA 15°
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Proud jsem vyzkoušel poprvé loni v létě a postupem času vytl ...
hodnocení: podnik
Tomáš
Restaurace Volt, Jablonec nad Nisou
nový pivovar
Pivomilec
Bratři v pivu
recenze: pivo
Ozzman
Kocour IPA Samurai 14°
Fajnová IPA, lehce zakalená, krémová stabilní pěna, kroužkuj ...
recenze: pivo
Ozzman
Pojistka APA 12°
Dobrá APA, jemně zakalená, medově zlatá s bohatou stabilní p ...
komentář: pivovar
anonym
Líšeňský pivovar, Brno
Včera 7.9 jsem byl na zelném trhu v Brně kde jste měli stáne ...
hodnocení: podnik
Ozzman
Zbraslavský kozí chlívek
Obyčejná pivovarská zahrádka s ochotnou obsluhou.
komentář: pivovar
anonym
Svijany
Lepší je vypít vodu z hajzlu, než tyto chemické hokusy pokus ...
nový pivovar
Sagara
Kamenitza
nový pivovar
Sagara
Britos
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Škoda že ho nedávají do sudu.
nový podnik: pivnice
Houz
Hospoda Jamajka
uzavřený
Rok vzniku
: 2014
Česká republika
Kraj
: Kraj Vysočina
Adresa
: Domanín 127, 593 15 Bystřice nad Pernštejnem
e-mail
: vecheta@expivowar.cz
Telefon
:
777 237 958
Kontaktní osoba
: Mgr. Vladimír Vecheta
PIVOVAR JE OD ROKU 2016 UZAVŘENÝ. Pivovar je umístěn ve sportovním a rekreačním areálu Borovinka. Technologie minipivovaru sestává ze soustavy dvou technologických celků: varny a spilky. Ve varně probíhá vaření a chlazení piva, ve spilce kvašení a stáčení. Varna je dvounádobová, spilka taktéž. Hotové pivo je stáčeno do KEG sudů a skleněných lahví, a tyto umístěny do skladovacího prostoru.
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Mbeast
5,0
20. 1. 2017
čep "v ráji pivaře"
Zajíc 12%
Docela dost diacetylove.
PPP
2,4
15. 3. 2015
čep "pod komínem"
Zajíc 12%
vzhled: 3, pitelnost: 1, vůně: 2, chuť: 3, celkový dojem: 2
Diskuze
vložit nový příspěvek
zajíc 12
15. 3. 2015 12:12:56
Po ochutnání zajíce jsem si myslel že piju nějakou vodu.Hořkost ...ano,vůně nijaká světlé až moc.Zkusil jsem druhé a hodnocení následující bez řízu bez pěny (jarová ) vůně,jen hořká voda s trochou alkoholu.Jakoby z konce sudu ale hodně dlouhého.Docela bych se styděl tohle čepovat.Snad se to zlepší
Vstoupit do diskuze (1)