The Barn Beer co.

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Tonka Stout 2023 34°
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2024)
hodnocení: pivo
Rolls Session Cold IPA
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2024)
hodnocení: pivo
Potion #26 - Imperial Pastry Stout 25°
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2024)
komentář: pivo
anonym
Kachelmann 8° Classic
more pivo kachelmann je úžasné pivo, nech sa ti darí
recenze: pivo
Mazák Chmelodrom NEIPA 15°
Další parádní NEIPA od Mazáka, mírně zakalená s bohatou stab ...
komentář: pivo
anonym
MAUS Redlight Apa 13%
Dostal jsem ho, tak mi nebylo líto, polovinu plechovky vylít ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Špatně jsem zareagoval pivo hnusné !!!!!
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Máš pravdu PŘEDRAŽENÝ (LEŽÁK)
nový pivovar
recenze: pivo
Garp 441 NEIPA 14°
Moc fajnová, krémová NEIPA s bohatou, stabilní pěnou, která ...
hodnocení: podnik
restaurace Řemeslný pivovar Garp, Bakov nad Jizerou
Hezký výčep s venkovním posezením, ochotnou obsluhou a spoustou dobrých piv.
recenze: pivo
Garp 421 Hazy IPA 12°
Lehká, šťavnatá NEIPA s bohatou, vysokou pěnou, ulpívající n ...
hodnocení: podnik
Restaurace Pivovarský dům Poupě
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva )(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Ochutnáno: 11 druhů piv (5 x návštěva)(2019)(2023)(2024)
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Bernard - Extra hořký ležák 12°
A Ty si kokos, kery v zivote nepil kvalitni pivo ... "s" nahrad "t"
pivovar The Barn Beer co.
minipivovar
Rok vzniku: 2020
Česká republika
Kraj: Plzeňský kraj
Adresa: Druztová 50, 330 07 Druztová
Webové stránky
e-mail: honza.ilgner@gmail.com
Telefon: 734 567 154
Kontaktní osoba: Jan Ilgner
Zadal: Sagara
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
The Barn Beer co. je nový pivovarský projekt vzniklý roku 2020. Vaříme trendy i neobvyklé pivní styly. Ptáte se proč The Barn? Barn znamená anglicky stodola a právě do zrekonstruované stodoly jsme umístili naši novou technologii.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
28. 2. 2023
čep "v ráji pivaře"
Kyselost fajn, skořice ve vůni, super, ochutnáno 19.12.2022.
6,0
28. 2. 2023
čep "v ráji pivaře"
Drsně hořký, až trpký dojezd, mango ale super, takže jo, ochutnáno 19.12.2022.
7,0
5. 2. 2023
čep "pod komínem"
Parádně nachmelené mango, ochutnáno 17.10.2022.
9,0
3. 2. 2023
čep "pod komínem"
Ta guma je fakt super, ochutnáno 1.10.2022 na Oktoberfestu na Strahově.
9,0
11. 1. 2023
čep "no name"
Výborná NEIPA, tohle se Honzovi povedlo, ochutnáno 9.7.2022 v Loftu Bubny na oslavě desetiletí Falkona.
8,0
30. 12. 2022
čep "v ráji pivaře"
Jeden z nejlepších sourů na festu, ochutnáno 18.6.2022 na Pivo na Náplavce.
8,0
28. 12. 2022
čep "v ráji pivaře"
Rozmanitost v rozmanitosti a skvěle pitelná, džusovitá NEIPA, ochutnáno 10.6.2022.
8,0
19. 12. 2022
čep "v ráji pivaře"
7,0
19. 12. 2022
čep "v ráji pivaře"
7,0
19. 12. 2022
čep "v ráji pivaře"
7,0
6. 12. 2022
čep "v ráji pivaře"
Session NEIPA, slabší tělo, citrusy a chmel Riwaka ale moc fajn, ochutnáno 25.3.2022.
8,0
24. 11. 2022
čep "v ráji pivaře"
Tak jako včera, sour moc fajn, dneska cítím víc citron, ale zase fajn, ochutnáno 24.2.2022.
8,0
24. 11. 2022
čep "v ráji pivaře"
Super sour IPA, voňavá, moc dobrá, ochutnáno 23.2.2022.
7,0
23. 9. 2022
čep "v ráji pivaře"
Fajn West Coast, hořká, slušně chmelená, ochutnáno 21.1.2022.
8,0
21. 9. 2022
čep "v ráji pivaře"
Ovocná bomba ze stodoly, ochutnáno 20.1.2022.
8,0
21. 9. 2022
čep "v ráji pivaře"
Čokoládový porter s nádechem višní a kokosu, moc fajn, ochutnáno 20.1.2022.
9,0
21. 9. 2022
čep "v ráji pivaře"
Borůvka opět skvělá, ochutnáno 20.1.2022.
7,0
17. 8. 2022
čep "pod komínem"
Honza Ilgner vaří klasiku pod hlavičkou rodinného pivovaru Radouš, a experimenty pod svým projektem The Barn Beer. Tohle Gose je hodně ovocné, takový sladkokyselý multivitamínový džus. Slaná linka nepatrná, hořkost minimální.
7,0
17. 8. 2022
čep "pod komínem"
Honza Ilgner vaří klasiku pod hlavičkou rodinného pivovaru Radouš, a experimenty pod svým projektem The Barn Beer. Tady použil čistě anglický humnový slad a chmel Bohemie a ŽPČ. Výsledkem je hodně sladový a sušenkový ležák plného těla, s jemnou chmelovou hořkostí.
8,0
17. 8. 2022
čep "pod komínem"
Honza Ilgner vaří klasiku pod hlavičkou rodinného pivovaru Radouš, a experimenty pod svým projektem The Barn Beer. Tahle kooperace s Falkonem je hustá, šťavnatá, sladká NEIPA, s aroma citrusů a nádechem bylin a peprnějších tónů. Lehce hořký závěr.

Diskuze