Augustiner-Bräu, München

67%
3 hodnocení
3 komentářů
Seznam piv 
Stálá piva 
Sezónní piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
DK
hodnocení: podnik
Bledý Úsvit
Ochutnáno: 13 druhů piv (13 x návštěva)(2022)(2023)
hodnocení: pivo
CH-47 Chinook - Cold IPA 15°
Ochutnáno - Bledý Úsvit - Český Těšín (2023)
hodnocení: podnik
Palouk
Ochutnáno: 16 druhů piv ( 7 x návštěva) (2022)(2023)
hodnocení: pivo
Hoppy Dreams - NEIPA 15°
Ochutnáno - Restaurace Palouk - Ostrava (2023)
nový pivovar
recenze: pivo
Bernard Jedenáctka
Pivo velmi dobře pitelné,se střední hořkostí a jemným doznív ...
nový pivovar
komentář: podnik
anonym
Chata Alba
Byl jsem tam v roce 1969. Moc krásné vzpomínky.
nový podnik: restaurace
nový podnik: pivnice
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivní Skaut, Cheb
Udělal jsem si dneska krásný večer s vaší božskou čtrnáctkou. Veliká dobrota!
recenze: pivo
EJ-L BISŤU 14°
Dobra IPA. Trocha viacej ostrejšia chuť na mňa ale inak veľmi dobre pivko.
recenze: pivo
Pánko 12°
Čakal som viacej. Každopádne určite neurazí ale nevybral by som si ho znova.
komentář: pivovar
U bojiště 1866, Miletín
Informace o pivovaru jsou zastaralé, nutno aktualizovat - www.pivovarmiletin.cz.
pivovar Augustiner-Bräu, München
velký pivovar
Rok vzniku: 1328
Německo
Země: Bavorsko
Adresa: Landsberger Straße 31-35, 80339 München
Webové stránky
e-mail: info@augustiner-braeu.de
Telefon:
Zadal: Fjordinand
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Mnichovský nejstarší nezávislý pivovar, založený v roce 1328.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,7
3. 2. 2023
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno jako lahvové (2022)
6,4
3. 2. 2023
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno jako lahvové (2022)
7,0
11. 11. 2022
lahvové
Když jsem lovil v mnichovském Kauflandu z regálu tyto piva v akci, moc jsem si od toho nesliboval. A on se z toho vyklubal slušný Helles. Sladový a obilný s nádechem ovoce a sena, velmi uhlazený s jemným řízem. Polosladká chuť v závěru přejde do nízké bylinně kořenité hořkosti.

Diskuze