Felber

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Staropramen nefiltrovaný 12°
Dobře vypadající nefiltrovaný ležák, celkem pitelný.
hodnocení: podnik
Hostinec Malý Růžek
Retro pivnice s poměrně velkým výběrem piv.
hodnocení: podnik
restaurace Pivovar Zlosin, Velké Losiny
Moderní prostředí, ochotná obsluha.
recenze: pivo
Potmehúd Lynchian Kveik NEIPA 15,2°
Jemně zakalená, krémová NEIPA s hustou stabilní pěnou, střed ...
recenze: pivo
Továrenská APA Chinook Centennial 12°
Dobrá APA se zlatou barvou, hustou stabilní pěnou, nižším ří ...
recenze: pivo
Salzberg 12°
Tmavá barva s bohatou hnědou, stabilní pěnou, střední říz, v ...
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
To nemá s pivem nic společného!Přirovnám to k ředidlu.Škoda ...
hodnocení: podnik
Pivovar HARRY
Ochutnáno: 11 druhů piv (5 x návštěva)(2022)(2023)(2024)(2025)
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Kamenice nad Lipou
V pivovaru v Kamenici, máte to kousek. Jinak ve Flopu Jana V ...
komentář: pivovar
anonym
Velkorakovský minipivovar, Prostějov
Hnus. Více známých koupilo v albertu v akci. Nepitelny humus ...
komentář: pivo
anonym
Císař pán 14°
Vynikajici chuť
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivní Skaut, Cheb
Dnes jsem koupil přímo u chlapců v pivovaru 12 a 13 černou . ...
pivovar Felber
létající
Rok vzniku:
Slovensko
Kraj: Trnavský kraj
Adresa: M.R.Štefánika 437, 908 41 Šaštín-Stráže
Webové stránky
e-mail: obchod@hurban.sk
Telefon: 905 839 465
Zadal: Sagara
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
"Jeho složení je z nejkvalitnějších surovin bez přidaných surogátů, chemických a chmelových přísad. - Pivo je vyrobeno dekokčním způsobem na dva rmuty a ne nejjednodušším infuzním způsobem na jeden rmut. - Používáme dvojstupňový způsob kvašení piva ve spilce a ležáckých tancích (30 - 60 dní). Žádné rychlokvašené metody v CK tancích. Kvašení i dokvašení v jedné nádobě (15 - 30 dní). - Všechny stupňovitosti piva jsou vařeny každé osobitě jako jedinečný a unikátní produkt. Nepoužíváme systém HGB, což je připravená mladina s vyšší koncentrací původního extraktu (tzv. kmenová várka) a následné ředění na požadovanou stupňovitost (10°,11°,12°)."
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,6
21. 5. 2023
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno jako lahvové (2023)
6,4
19. 5. 2023
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno jako lahvové (2023)
6,0
19. 5. 2023
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Ochutnáno jako lahvové (2023)

Diskuze