Felber

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Crazy Lines #41: Green - West Coast IPA
Ochutnáno jako lahvové - Havířov (2024)
hodnocení: pivo
Sowie Pils - světlý ležák 11°
Ochutnáno jako lahvové - Havířov (2024)
hodnocení: pivo
Volba sládků Poutní
Ochutnáno - Restaurace U Vočka - Český Těšín (2024)
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ve srovnání s jinými pivy je to “vodička”. Nechápu, jak se to může jmenovat ležák…
recenze: pivo
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
hodnocení: podnik
pivnice Pivovar Welzl, Zábřeh
Na pivovarskou hospodu je to velké zklamání výběr ze čtyř dr ...
nový pivovar
hodnocení: podnik
Beertime, Praha
Ochutnáno: 42 druhů piv (6 x návštěva )(2021)(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Andělský pivovar
Ochutnáno: 8 druhů piv (4 x návštěva)(2021)(2023)(2024)
recenze: pivo
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
recenze: pivo
Litovel Kvasničák
Zlatavá barva bohatá krémová pěna která kroužkuje a zůstává ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ochutnaly jsme s kamaradkami nový ležák Proud. Určitě vtipné ...
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
nový podnik: restaurace
pivovar Felber
létající
Rok vzniku:
Slovensko
Kraj: Trnavský kraj
Adresa: M.R.Štefánika 437, 908 41 Šaštín-Stráže
Webové stránky
e-mail: obchod@hurban.sk
Telefon: 905 839 465
Zadal: Sagara
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
"Jeho složení je z nejkvalitnějších surovin bez přidaných surogátů, chemických a chmelových přísad. - Pivo je vyrobeno dekokčním způsobem na dva rmuty a ne nejjednodušším infuzním způsobem na jeden rmut. - Používáme dvojstupňový způsob kvašení piva ve spilce a ležáckých tancích (30 - 60 dní). Žádné rychlokvašené metody v CK tancích. Kvašení i dokvašení v jedné nádobě (15 - 30 dní). - Všechny stupňovitosti piva jsou vařeny každé osobitě jako jedinečný a unikátní produkt. Nepoužíváme systém HGB, což je připravená mladina s vyšší koncentrací původního extraktu (tzv. kmenová várka) a následné ředění na požadovanou stupňovitost (10°,11°,12°)."
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,6
21. 5. 2023
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno jako lahvové (2023)
6,4
19. 5. 2023
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno jako lahvové (2023)
6,0
19. 5. 2023
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Ochutnáno jako lahvové (2023)

Diskuze