Felber

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
SPIKY Dry-hopped Sour Ale Talus + Citra
Ochutnáno - Pivotéka 13 (TTO Pivovar Nozib) - Opava (2024)
hodnocení: pivo
CREAM SOUR #2 Blackcurrant + Passion Fruit
Ochutnáno - Pivotéka 13 (TTO Pivovar Nozib) - Opava (2024)
recenze: pivo
Prorok 11°
Ležák s dobrou pitelností, pěna rychle opadající, střední ří ...
recenze: pivo
Sakra! Bitter NEIPA 15°
Zakalená, lehce krémová textura, krémová, kroužkující pěna, ...
recenze: pivo
Bernard Kvasnicový ležák 11°
Zlatá barva, nízká, rychle opadající pěna, střední říz i pln ...
hodnocení: podnik
kiosek Zevlův mlýn, Nové Hrady
Navštíveno 06.06.2025. Nádherné prostředí. Na výběr tří míst ...
hodnocení: podnik
Měšťanská beseda Kojetín
Krásná moderní restaurace s milou obsluhou a velkým výběrem čepovaných piv.
hodnocení: podnik
restaurace Černý Orel, Kroměříž
Pěkná stylová restaurace, ale jinak neochotná obsluha, mizerné jídlo a na čepu jen dvě piva.
komentář: pivo
anonym
Bernard - Extra hořký ležák 12°
A Ty si kokos, kery v zivote nepil kvalitni pivo ... "s" nahrad "t"
komentář: pivo
anonym
komentář: pivo
anonym
Braník ležák 12°
Nejlepsi pivo co sem pil ale pouze Zlaty Branik Lezak, hned ...
nový pivovar
pivovar Felber
létající
Rok vzniku:
Slovensko
Kraj: Trnavský kraj
Adresa: M.R.Štefánika 437, 908 41 Šaštín-Stráže
Webové stránky
e-mail: obchod@hurban.sk
Telefon: 905 839 465
Zadal: Sagara
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
"Jeho složení je z nejkvalitnějších surovin bez přidaných surogátů, chemických a chmelových přísad. - Pivo je vyrobeno dekokčním způsobem na dva rmuty a ne nejjednodušším infuzním způsobem na jeden rmut. - Používáme dvojstupňový způsob kvašení piva ve spilce a ležáckých tancích (30 - 60 dní). Žádné rychlokvašené metody v CK tancích. Kvašení i dokvašení v jedné nádobě (15 - 30 dní). - Všechny stupňovitosti piva jsou vařeny každé osobitě jako jedinečný a unikátní produkt. Nepoužíváme systém HGB, což je připravená mladina s vyšší koncentrací původního extraktu (tzv. kmenová várka) a následné ředění na požadovanou stupňovitost (10°,11°,12°)."
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,6
21. 5. 2023
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno jako lahvové (2023)
6,4
19. 5. 2023
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno jako lahvové (2023)
6,0
19. 5. 2023
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Ochutnáno jako lahvové (2023)

Diskuze