Dois Corvos

54%
2 hodnocení
2 komentářů
Seznam piv 
Stálá piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Aecht Schlenkerla Rauchbier - Weizen
Piva od Heller/Schlenkerla z Bamberku jsou výjimečná, ten uz ...
hodnocení: pivo
Klášter Premium 12°
Zlatá barva, hustá pěna, střední říz i plnost, chmelové arom ...
hodnocení: pivo
12°Cream ALE
Musím přiznat , že jsem ochutnal, ale tenhle pivní styl mi m ...
recenze: pivo
Klášter Ležák 11°
Ochutnáno jak točené tak lahvové ale v obou případech výborn ...
recenze: pivo
Bernard Černý ležák 12°
Velmi povedený tmavý ležák,v chuti dobře vyvážená hořkost/sl ...
recenze: pivo
VOODOO CRYO NEIPA 13°
Moc dobrá krémová NEIPA, střední říz i plnost, tropické arom ...
hodnocení: podnik
restaurace U Fleků, Praha
Pivo dobré, ale pravdou je, že je to spíš skanzen pro zahraniční turisty.
hodnocení: podnik
Restaurace Malešický mikropivovar, Praha
Rychlá ochotná obsluha a velký výběr piv.
komentář: pivo
anonym
Kašpárek 11°
Skvělé, hořké pivo. Dávám tomu 9,8 bodu y deseti.
nové pivo
hodnocení: podnik
restaurace Rokiten - Krum, Moravský Krumlov
Útulná restaurace s milou obsluhou a výběrem čtyř piv místního pivovaru.
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Krakonoš Světlé výčepní 10°
Pivo mi chutnalo, spokojenost. V Trutnově má tradici. Horký ...
nový podnik: pivnice
komentář: pivo
anonym
Kousek Special 11°
Dali jsme si Kousek v kempu Ranč na Tiché Orlici. Opravdu js ...
pivovar Dois Corvos
minipivovar
Rok vzniku:
Portugalsko
Distrikt: Lisabon a okolí
Adresa: Av. Infante D. Henrique 306 Armazém 5, 1950-421 Lisboa
Webové stránky
e-mail: info@doiscorvos.pt
Telefon:
Zadal: Sagara
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
"Řemeslné pivo vařené v portugalském Lisabonu"
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

3,0
23. 4. 2024
čep "v ráji pivaře"
WC IPA, ale tak do WC, šílená oxidačka, chutná to jak portugalský karton namočený ve starém medu, ochutnáno a nedopito 2.4.2024.
7,8
26. 11. 2023
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Ochutnáno - Malt Worm - Brno (2023)

Diskuze