ATELIER VRAI

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Tonka Stout 2023 34°
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2024)
hodnocení: pivo
Rolls Session Cold IPA
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2024)
hodnocení: pivo
Potion #26 - Imperial Pastry Stout 25°
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2024)
komentář: pivo
anonym
Kachelmann 8° Classic
more pivo kachelmann je úžasné pivo, nech sa ti darí
recenze: pivo
Mazák Chmelodrom NEIPA 15°
Další parádní NEIPA od Mazáka, mírně zakalená s bohatou stab ...
komentář: pivo
anonym
MAUS Redlight Apa 13%
Dostal jsem ho, tak mi nebylo líto, polovinu plechovky vylít ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Špatně jsem zareagoval pivo hnusné !!!!!
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Máš pravdu PŘEDRAŽENÝ (LEŽÁK)
nový pivovar
recenze: pivo
Garp 441 NEIPA 14°
Moc fajnová, krémová NEIPA s bohatou, stabilní pěnou, která ...
hodnocení: podnik
restaurace Řemeslný pivovar Garp, Bakov nad Jizerou
Hezký výčep s venkovním posezením, ochotnou obsluhou a spoustou dobrých piv.
recenze: pivo
Garp 421 Hazy IPA 12°
Lehká, šťavnatá NEIPA s bohatou, vysokou pěnou, ulpívající n ...
hodnocení: podnik
Restaurace Pivovarský dům Poupě
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva )(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Ochutnáno: 11 druhů piv (5 x návštěva)(2019)(2023)(2024)
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Bernard - Extra hořký ležák 12°
A Ty si kokos, kery v zivote nepil kvalitni pivo ... "s" nahrad "t"
pivovar ATELIER VRAI
létající
Rok vzniku:
Německo
Země: Hesensko
Adresa: Furthmühle 1, 34637 Heidelbach
e-mail: hello@atelier-vrai.de
Telefon:
Zadal: Sagara
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
"Asi před 3 lety, uprostřed pandemie COVID-19, jsme spustili náš Barrel-Aged Program a vyvinuli různé základní receptury. S přibližně 20 různými typy sudů a více než 100 dřevěnými sudy v různých fázích zrání můžeme dosáhnout požadované chuti smícháním různých sudů, podobně jako při výrobě whisky. Je to vysoké umění a s každým pivem se dál učíme. Vaše dosavadní zpětná vazba byla fantastická, což nás velmi těší a potvrdilo, že jsme na správné cestě."
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,1
19. 12. 2024
lahvové
vzhled: 8, pitelnost: 9, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Ochutnáno jako lahvové - Třinec (2024)
8,4
19. 12. 2024
lahvové
vzhled: 8, pitelnost: 9, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 8
Ochutnáno jako lahvové - Třinec (2024)
8,0
7. 2. 2024
lahvové
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Ochutnáno - Líp jak na světě - Brno (2024)

Diskuze