Tímhle úžasným vzorkem zakončili Ilčíkovy svoji přednášku, a opravdu to byl zlatý hřeb večera. Sladké robustní slámové víno ve stylu Tokajského Aszu plné sladkých rumových rozinek, a přesto pivo. Závěrem chci říct, že každá šarže divokého piva od Wild Creatures nikdy nebude úplně stejná, a to z logických technologických důvodů. Hlavním je spontánní kvašení, kdy desítky bakteriálních kmenů si dělají co chtějí, a nikdy dopředu nevíte, jak to dopadne. Dále je to přidáváním vinných hroznů a ovoce, protože každý ročník je jiný (vyzrálost, cukernatost, aroma). A samozřejmě nelze opomenout blendování (míchání) různě starých piv. Tady nejde o snahu udržet unifikovanou a stejnou chuť všech šarží jedné značky piva, ale naopak o jeho různorodost a výjimečnost v každé šarži.