Maškara - masopustní speciál
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Pivovar:
Chříč
Slad:
ječný
Kvašení:
spodní
Druh:
světlé
Skupina:
silné
Alkohol:
5,5% vol.
Stupňovitost/EPM:
Doplňující info:
nepasterizované, nefiltrované
Zadal:
Pivomilec
Dva měsíce odleželé, rozverné, spodně kvašené pivo, navařené pro příležitost svátku bláznů.
sdílej s přáteli na: