Zlatá kráva, Nepomuk

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Gosebumps Blue Lagoon 12°
Tvarohové Mírně nakyslé
recenze: pivo
Štědrá IPA (2025) 11°
Lehká Session IPA s novozélandskými chmely Motueka a Riwaka, ...
recenze: pivo
Vana Cold IPA 13°
Moc dobrá Cold IPA zlaté barvy s krémovou, hustou pěnou, stř ...
hodnocení: podnik
hostinec Vlastenec, Březová
Útulná pivovarská hospůdka s milou obsluhou.
recenze: pivo
Vlastenec 11°
Dost dobrý ležák, jasné zlaté barvy se skalnatou pěnou, stře ...
hodnocení: podnik
Beervana - podnik
Ochutnáno: 114 druhů piv (25 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
Na 7. Schode (Žilina)
Ochutnáno: 89 druhů piv (24 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
komentář: pivovar
anonym
Jadrníček, Náměšť na Hané
Je to 100% pravda..Pivo nedozrale..A kvalita sla do kopru...
komentář: podnik
anonym
Restaurace Pod Hradem
Vynikající kuchyně a dobré vlastní pivo.
komentář: pivo
anonym
Holba Keprník
Ze zvedavosti 30.10.25 skusil a uz nikdy vice.To i Krusovice jsou kralovske oproti teto brecce.
pivovar Zlatá kráva, Nepomuk
minipivovar
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Plzeňský kraj
Adresa: nám. Augustina Němejce 416, 335 01 Nepomuk
Webové stránky
e-mail: pivo@zlatakrava.cz
Telefon: 775 335 500
Kontaktní osoba: Radovan Sochor
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Rodinný projekt farmářského pivovaru Zlatá kráva v Nepomuku. Ochutnejte pivo v Pivovarské šalandě. Vize je vařit pivo z kvalitních surovin, originálně, skloubit dvě hlavní činnosti - pivovarnictví a farmářství. Pivovar je součástí areálu U Zeleného stromu spolu s hotelem, restaurací a společenským sálem. V blízké době se rozšíří o pivní lázně, pivní hotel a wellness. Na začátku této pivní cesty stojí dvě rodiny - Sochorovi a Petružálkovi. Výkonným sládkem je Žaneta, která přebírá řemeslo od svého otce Petra Petružálka, ten jako zkušený ručí za kvalitu vařeného piva.
Pivovarský podnik: Pivovar Zlatá kráva
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
9. 3. 2023
lahvové
Supr
7,0
8. 2. 2023
čep "v ráji pivaře"
Sladový Marzen s lehkou hořkostí v závěru, ochutnáno 26.10.2022.
7,0
2. 1. 2023
lahvové
Příjemný kyseláč na léto, ochutnáno 26.7.2021 a 18.6.2022 na festu Pivo na Náplavce.
8,0
17. 12. 2022
čep "v ráji pivaře"
Moc dobrý kousek, chmelu hafo, ve vůni tropické ovoce, ochutnáno 29.4.2022.
7,0
19. 9. 2022
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno včera před fotbalem ve Zlaté krávě (Bandasce) v centru Plzně. Žádný drsný kyseláč, spíše svěží, šťavnatá nakyslá NEIPA plná tropického ovoce.
7,0
20. 7. 2022
čep "v ráji pivaře"
Ty krávo, celkem fajn lehčí stout, chilli se objeví až po zahřátí, ochutnáno 4.11.2021.
6,0
29. 5. 2022
čep "v ráji pivaře"
7,0
22. 3. 2022
čep "no name"
6,0
22. 3. 2022
čep "no name"
8,0
14. 3. 2022
čep "v ráji pivaře"
Žlutá kráva s nádechem citronu, ochutnáno 4.9.2021.
7,0
23. 11. 2021
čep "v ráji pivaře"
Jahod by mohlo být více, ale jinak fajn pšenice, ochutnáno 23.7.2021.
6,0
4. 11. 2021
čep "v ráji pivaře"
7,0
3. 11. 2021
lahvové
Příjemná hořkost, lehčí, dobře pitelná APA, ochutnáno 16.6.2021.
7,0
2. 11. 2021
lahvové
Cyklista tedy nejsem a nebudu, ale tento lehký ejl mi po náročném výletě sednul, jak prdel na hrnec, moc fajn pití, skvělá pitelnost, ochutnáno 15.6.2021.
7,0
2. 11. 2021
čep "pod komínem"
Skvělá pšenice na závěr degustace 15.6.2021 se sládkovou Žanetou z tanku.
8,0
2. 11. 2021
čep "pod komínem"
IPA ze sudu od vína, které je v pivu také parádně cítit, ochutnáno 15.6.2021 se sládkovou Žanetou z tanku.
7,0
2. 11. 2021
čep "pod komínem"
Trochu té čokolády neškodí, zvláště v chladném sklepě, ochutnáno 15.6.2021 se sládkovou Žanetou z tanku.
8,0
2. 11. 2021
čep "pod komínem"
S tímhle traktorem bych vyjel na pole i já, ochutnáno 15.6.2021 se sládkovou Žanetou z tanku.
7,0
2. 11. 2021
čep "pod komínem"
Velmi dobrá NEIPA, ochutnaná 15.6.2021 se sládkovou Žanetou z tanku.
7,0
2. 11. 2021
čep "pod komínem"
Moc fajn ležák, ochutnaný 15.6.2021 se sládkovou Žanetou, přímo z tanku.

Diskuze

Vaří
21. 12. 2018 8:54:20
Podle webu už funguje, Otevřeno Rezervace a objednávky piva úterý–sobota 15:00–22:00. Neměl by se už dát z připravovaných do fungujících ???