SPŠPT Podskalská, Praha

80%
1 hodnocení
1 komentářů
Seznam piv 
Stálá piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Czerwona Kartka - Světlý ležák
Ochutnáno - Beskidzki Browar Rzemieślniczy - (PL) Żywiec (2025)
hodnocení: pivo
Marcowe - Marzen
Ochutnáno - Beskidzki Browar Rzemieślniczy - (PL) Żywiec (2025)
hodnocení: pivo
Wielka Racza APA 13°
Ochutnáno - Beskidzki Browar Rzemieślniczy - (PL) Żywiec (2025)
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Garp 432 APA 12,8°
Vysoce návykový, ukrutně pitelný a ve všech směrech dospělý pivo.
recenze: pivo
Mazák Vánoční IPA 15° (2025)
Moc dobrá vánoční IPA, zlatá, čirá barva, krémová, hustá pěn ...
recenze: pivo
Needle - West Coast IPA 14°
Výrazná West Coast IPA s jasnou zlatavou barvou, hustou stab ...
recenze: pivo
Kocour světlý ležák 12°
Zlatá, lehce zakalená barva, hustá až krémová pěna, slabší ř ...
hodnocení: podnik
Výčep Na stojáka Jakubák, Brno
Ochutnáno: 2 druhy piv (1 x návštěva)(2025)
hodnocení: podnik
restaurant Lipník, Lipník nad Bečvou
Útulná pivovarská restaurace, na čepu pouze tři druhy průměrného piva.
komentář: pivovar
anonym
Jadrníček, Náměšť na Hané
Je to 100% pravda..Pivo nedozrale..A kvalita sla do kopru...
pivovar SPŠPT Podskalská, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2007
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Podskalská 365/10, 12800 Praha
Webové stránky
e-mail:
Telefon: 221 595 482
Kontaktní osoba: Oldřich Koza
Zadal: Vavřík Ag
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Školní minipivovar, ve kterém zkoušejí studenti Střední průmyslové školy potravinářské technologie své znalosti a dovednosti. 16. března 2010 pod vedením vyučujícího Ing. Kozy uvařili dva studenti oboru RVP: Technologie potravin, ŠVP: Technologie piva, vína, lihu a nealkoholických nápojů v našem školním minipivovárku nejsilnější pivo v České Republice klasickou metodou bez použití sladového extraktu, cukru a/nebo jiných náhražek.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
10. 1. 2019
čep "pod komínem"
Skvělý ležák od pana Kozy, ochutnáno 29.9.2018 na Dni otevřených dveří.

Diskuze