SPŠPT Podskalská, Praha

80%
1 hodnocení
1 komentářů
Seznam piv 
Stálá piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Nažhavená čertice 13°
Tuctový řemeslný ležák s papričkami. Nesmyslný lektvar. Ne, fakt ne.
hodnocení: pivo
Výčepní pivo světlé 10°
UPDATE 2. 9. 2025, NEFILTROVANÁ VERZE: Přehnaně výrazná kvas ...
hodnocení: pivo
Astika Fine Quality Lager
Ochutnáno jako lahvové (2022)
nový pivovar
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Škoda že ho nedávají do sudu.
recenze: pivo
Černý baron
Dost rozporuplné pivo. Čokoláda v kombinaci se sladovostí. Budu muset přemosťovat ještě jednou
recenze: pivo
Šarovec 11°
Vůně kvasnicová až zatuchlá. Sladší než bych musel mít, ale pitelnost super. Taková stará klasika
nový podnik: pivnice
recenze: pivo
Mazák Wakatuka NEIPA 15°
Zase fajn NEIPA od Mazáka, mírně zakalená s krémovou pěnou, ...
komentář: pivovar
anonym
Dědkův mlýn, Unhošť
Hrozný podnik a ještě horší jednání majitele. Zkrátka pryč o ...
hodnocení: podnik
Pivovarská 899
Fajnová pivovarská letní zahrádka s milou obsluhou, dobrým jídlem a pivem.
hodnocení: podnik
Pivovarská hospůdka Beskydský pivovárek, Ostravice
Ochutnáno: 15 druhů piv (5 x návštěva)(2017)(2018)(2019)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
t’ PUUB
Ochutnáno: 15 druhů piv (4 x návštěva)(2024)(2025)
komentář: pivovar
anonym
Moucha, Praha
Obojí vynikající... přijemně hořké, jen musí bý podáváno hodně vychlazené...
komentář: pivovar
anonym
Na Vývoji, Vlašim
Za mě skvělé pivo, akorát hořké a akorát silné... zkrátka výborné...
komentář: podnik
anonym
Zbraslavský kozí chlívek
Těšil jsem se na pivo s hezkým názvem. Leč, jejich Koza mně ...
pivovar SPŠPT Podskalská, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2007
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Podskalská 365/10, 12800 Praha
Webové stránky
e-mail:
Telefon: 221 595 482
Kontaktní osoba: Oldřich Koza
Zadal: Vavřík Ag
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Školní minipivovar, ve kterém zkoušejí studenti Střední průmyslové školy potravinářské technologie své znalosti a dovednosti. 16. března 2010 pod vedením vyučujícího Ing. Kozy uvařili dva studenti oboru RVP: Technologie potravin, ŠVP: Technologie piva, vína, lihu a nealkoholických nápojů v našem školním minipivovárku nejsilnější pivo v České Republice klasickou metodou bez použití sladového extraktu, cukru a/nebo jiných náhražek.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
10. 1. 2019
čep "pod komínem"
Skvělý ležák od pana Kozy, ochutnáno 29.9.2018 na Dni otevřených dveří.

Diskuze