SPŠPT Podskalská, Praha

80%
1 hodnocení
1 komentářů
Seznam piv 
Stálá piva 
Nově na BeerWeb 
nový pivovar
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
nový pivovar
hodnocení: podnik
Pivovar Tahoun
Moderní prostředí, mladá ochotná obsluha, dobré jídlo a neméně dobré pivo.
recenze: pivo
Tahoun 12°
Trošku tmavší zlatá barva, krásná krémová stabilní pěna, stř ...
komentář: pivo
anonym
California Ale 12°
Výborné za 10 bodou
recenze: pivo
TVARG ležák 11°
Zlatá barva, skalnatá pěna, slaboučký říz, plnost těla velmi ...
komentář: pivo
anonym
Kachelmann 8° Classic
more pivo kachelmann je úžasné pivo, nech sa ti darí
recenze: pivo
Mazák Chmelodrom NEIPA 15°
Další parádní NEIPA od Mazáka, mírně zakalená s bohatou stab ...
komentář: pivo
anonym
MAUS Redlight Apa 13%
Dostal jsem ho, tak mi nebylo líto, polovinu plechovky vylít ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Špatně jsem zareagoval pivo hnusné !!!!!
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Máš pravdu PŘEDRAŽENÝ (LEŽÁK)
hodnocení: podnik
restaurace Řemeslný pivovar Garp, Bakov nad Jizerou
Hezký výčep s venkovním posezením, ochotnou obsluhou a spoustou dobrých piv.
hodnocení: podnik
Restaurace Pivovarský dům Poupě
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva )(2022)(2023)(2024)
pivovar SPŠPT Podskalská, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2007
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Podskalská 365/10, 12800 Praha
Webové stránky
e-mail:
Telefon: 221 595 482
Kontaktní osoba: Oldřich Koza
Zadal: Vavřík Ag
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Školní minipivovar, ve kterém zkoušejí studenti Střední průmyslové školy potravinářské technologie své znalosti a dovednosti. 16. března 2010 pod vedením vyučujícího Ing. Kozy uvařili dva studenti oboru RVP: Technologie potravin, ŠVP: Technologie piva, vína, lihu a nealkoholických nápojů v našem školním minipivovárku nejsilnější pivo v České Republice klasickou metodou bez použití sladového extraktu, cukru a/nebo jiných náhražek.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
10. 1. 2019
čep "pod komínem"
Skvělý ležák od pana Kozy, ochutnáno 29.9.2018 na Dni otevřených dveří.

Diskuze