SPŠPT Podskalská, Praha

80%
1 hodnocení
1 komentářů
Seznam piv 
Stálá piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Moravian sour ale sorbet
Lehký a velmi dobrý kyseláč. Skvělé letní pití
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
nové pivo
nový pivovar
recenze: pivo
Slovácká 12
Zakalená dvanáctka s bohatou pěnou, vizuálně hezká, ale vůně ...
hodnocení: podnik
restaurace Krásenský pivovar, Valašské Meziříčí
Hezké prostředí, milý úslužný servis, jídlo dobré a nabídka piva pestrá.
hodnocení: podnik
restaurace Holendr, Valašské Meziříčí
Letní zahrádka - prostředí nic extra, ale nabídka i obsluha mile překvapili, takže za mě pohoda.
recenze: pivo
Holendr světlý ležák 12°
Intenzivní sladovo-kvasnicová chuť i vůně, příjemná plnost a říz, vyvážená hořkost.
recenze: pivo
Holendr 11% světlý ležák 11°
příjemně pitelná jedenácka, sladová vůně, slabší hořkost. V ...
komentář: pivo
Lisý dědek 10°
HALÓ! ROK 2005 SE HLÁSÍ.
komentář: pivo
anonym
Žitohola 11°
Měl jsem minulý týden v Bistru u náměstí v Bechyni a bylo to ...
komentář: pivo
anonym
Zesilovač IPA 14°
Velmi dobré pivo,jen cena trošku vyšší.Jinak hodnotím velmi kladně.
hodnocení: podnik
hospoda pivovaru Neratov, Bartošovice
Hospoda super, zahrádka u pivovar hrůza. Babka u pípy příjem ...
komentář: pivovar
Agent, Olešnice
Musím se přidat a napsat varování pro ostatní na majitele, j ...
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Reichenberg, Liberec
Ochutnal jsem pivo z libereckého pivovaru Reichenberg a musí ...
pivovar SPŠPT Podskalská, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2007
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Podskalská 365/10, 12800 Praha
Webové stránky
e-mail:
Telefon: 221 595 482
Kontaktní osoba: Oldřich Koza
Zadal: Vavřík Ag
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Školní minipivovar, ve kterém zkoušejí studenti Střední průmyslové školy potravinářské technologie své znalosti a dovednosti. 16. března 2010 pod vedením vyučujícího Ing. Kozy uvařili dva studenti oboru RVP: Technologie potravin, ŠVP: Technologie piva, vína, lihu a nealkoholických nápojů v našem školním minipivovárku nejsilnější pivo v České Republice klasickou metodou bez použití sladového extraktu, cukru a/nebo jiných náhražek.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
10. 1. 2019
čep "pod komínem"
Skvělý ležák od pana Kozy, ochutnáno 29.9.2018 na Dni otevřených dveří.

Diskuze