Líšeňský pivovar, Brno

Nově na BeerWeb 
hodnocení: podnik
Krčma U Císařské cesty, Držovice
Zvláštní hospoda zaměřená spíše na oslavy a svatby.
hodnocení: podnik
Koliba U Tří králů, Prostějov
Prostorná do koliby stylizovaná hospoda se spoustou personálu a průměrným jídlem
komentář: pivovar
Klášter, Hradiště nad Jizerou
Navštívena restaurace skála-krásné prostředí, pivní slavnosti, chutné pivko ????klášter 12
nový podnik: restaurace
nový pivovar
komentář: pivovar
Řevnice
Děkujeme za upozornění. Již jsme údaje aktualizovali. Kdo ohodnotí první pivo z tohoto minipivovaru?
komentář: pivovar
Řevnice
Dle fb je již ve zkušebním provozu, otevřeno 15 - 23 hod.
recenze: pivo
Vaska 11°
Desítka co se tváří jako jedenáctka? To musí vědět sládek, a ...
recenze: pivo
HD Hercule 12°
Velice solidní saison. V chuti připomíná ovocně květinovými ...
recenze: pivo
Vainar 12°
Pivo s nižší hořkostí, ale překvapivě dobře pitelné. Nepaste ...
komentář: pivo
anonym
Matuška Bílá Perla 11°
navoněné,nedá se ho moc vypít(max 0,5 l).
novinka
VI. Krkonošská pivní stezka
Originální výlet se nabízí pro pivaře a milovníky horské tur ...
pivovar Líšeňský pivovar, Brno
minipivovar
Rok vzniku: 2011
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Kotlanova 5, 628 00 Brno - Líšeň
Webové stránky
e-mail: lisenskypivovar@seznam.cz
Telefon: 603 763 211
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Prvního červencového dne roku 2011 započal svou historii psáti nový brněnský pivovar. A jelikož východ metropole svůj pivovar dosud neměl, není náhodou, že jej naleznete právě v Líšni!
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Hodně výrazné, šumivé, dlouhé doznívání kávy a malinko švestek. Milé dámy! Zde něco pro Vaše prsa. Pro párování s kachnou to musí být zážitek na entou.
6,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Svěží, přímočaré
6,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Nejspíše jsem se dočkal senzoricky čisté NEIPA. Není to však můj šálek piva.
4,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Charakteristické rysy pšeničného piva velmi slabé. Místo toho cítím pendrek a kyselost.
8,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Sametově působí karamelová chuť, s dlouhým dozníváním karamelové sladkosti. Vůně sladová. Kousací pivo k jídlu.
8,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Silná hořkost, se silným a dlouhým dozníváním. Společně s vyšším řízem působí možná agresivně, ale podle mě se velmi dobře pije.
6,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Chuť a vůně, jak se na styl patří, známky stárnutí piva jsou příjemné. Podáváno však s bohatou pěnou a silným řízem. Je mi jasné, že pro laika je to zapotřebí, ale kazí pivní styl.
8,0
23. 9. 2018
čep "pod komínem"
5,0
23. 9. 2018
čep "pod komínem"
8,0
23. 9. 2018
čep "pod komínem"
8,0
23. 9. 2018
čep "pod komínem"
Černá piva nemám rád a tohle mi docela chutnalo, proto hodnotím docela vysoko.
7,0
23. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnano jako me dalsi pivo.
6,0
23. 9. 2018
čep "pod komínem"

Diskuze

RE:Bída...
23. 9. 2018 21:14:13
Dnes jsem byl v pivovaru a mají jen svá piva. Výbĕr z osmi piv - prostĕ paráda.
Bída...
8. 6. 2016 9:55:57
Nepochopil jsem strategii nových nájemců - namísto vynikající původní jedenáctky "Marvan" si tam můžete dát jejich novou dvanáctku "Pepa", případně jedenáctku "Ferdinand" z Benešova, která už je ovšem o 3,- Kč dražší. Kromě toho tam začali to čit Rampušáka, což je sice dobré pivo, ale můžu si je dát kdekoliv jinde. Čili se potvrdilo staré známé přísloví, že jsou všechny změny k horšímu - horší pivo, ale zato dražší. Btw. je vůbec nutné, pronajímat si pivovar, když chcete prioritně prodávat cizí piva ?