Hasičský pivovar Bítov

65%
22 hodnocení
18 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Ježibaba 12°
Ochutnáno - Pivní trhy na Zelném trhu - Brno-město (2021)
hodnocení: pivo
Obora IPA 11°
Ochutnáno - Pivní trhy na Zelném trhu - Brno-město (2021)
hodnocení: pivo
Obora 10°
Ochutnáno - Pivní trhy na Zelném trhu - Brno-město (2021)
komentář: pivo
anonym
Žatec Premium 11°
Nejlepší pivo na světě. DAVIDE VAŘ! Pepa Píšťalka zvaný. ZDAR!
komentář: pivovar
Starý dvůr, Prušánky
Zřejmě "pocovidová" realita. Tak když jim zkurvenej stát seb ...
komentář: pivovar
anonym
Starý dvůr, Prušánky
Chlapi, tohle jestě nikdo z nás nezažil, a to toho hodně pam ...
recenze: pivo
Samson Bock
Dnes jsem se dostal na siláka od Samsona. Pění středně, pěn ...
hodnocení: podnik
restaurace Černý Orel, Kroměříž
Ochutnáno: 5 druhů piv (2 x návštěva) (2019)(2021)
recenze: pivo
Medlánecký kluzák 11°
Krásná pěna, úplně jemný zákal. Vůně intenzivní zemitá, chuť ...
recenze: pivo
Raven Summer Citra 11°
Příjemné letní pití - slabší tělo, dobrý říz. Vůně a chuť hlavně po citře. Za mě fajn.
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Rebel Hořká 11
Moc dobre, osvezujici a zaroven horke pivo. Pro pivare, jez ...
hodnocení: podnik
restaurace Sachsenberg, Český Těšín
Ochutnáno: 5 druhů piv (3 x návštěva) (2020)(2021)
hodnocení: podnik
restaurace Victor, Praha
Ochutnáno: 3 druhy piv (2 x návštěva) (2018)(2020)
pivovar Hasičský pivovar Bítov
minipivovar
Rok vzniku: 2015
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Bítov 101, 67110 Bítov
Webové stránky
e-mail: penzion@utesaru.cz
Telefon: 737 842 777, 515 294 616
Kontaktní osoba: Roman Tesař
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Plánovaný výstav pivovaru je 500 až 900 hl ročně. Hlavními produkty výroby budou nefiltrované světlé pivo českého typu, nefiltrované tmavé nebo polotmavé pivo českého typu a speciální pivo dle požadavků zákazníků. Návštěvník pivovaru ochutná pivo točené přímo z výčepních tanků. Pivo se bude prodávat také v KEG sudech a v PET lahvích.
Pivovarský podnik: Restaurace U Tesařů, Bítov
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
9. 2. 2021
čep "pod komínem"
Kdo má polotmavé v oblibě, bude velmi spokojen. Dobré, ale ne oslňující. Málo výrazná chuť.
9,0
9. 2. 2021
čep "pod komínem"
Poctivé, přes nefiltraci krásně čisté, plzeňsky hořké, prostě mimořádné pivo. Plnou známku nedávám z důvodu, že nejsem častý host. A víte co se říká: "Není zase takové umění uvařit dobré pivo, ale uvařit ho stejné po druhé, po desáte, po sté...".
7,0
13. 9. 2020
čep "pod komínem"
Příjemná chuť, škoda jen že málo chlazené.
7,0
13. 9. 2020
čep "pod komínem"
Dobře pitelné, ale málo vychlazené. Příjemná hořkost. Příjemná obsluha.
8,0
8. 9. 2020
lahvové
Dal bych víc jak 8. Dobře pitelné.
8,0
8. 9. 2020
lahvové
Plnější a více hořký s dlouhým hořkým dozvukem.
6,0
8. 6. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 30.5.2020.
7,0
7. 6. 2020
lahvové
Ochutnáno 25.5.2020.
6,0
7. 6. 2020
čep "no name"
Příliš sycené, ochutnáno 24.5.2020 v restauraci Herold ve Vranově nad Dyjí.
6,0
7. 6. 2020
lahvové
Ochutnáno 23.5.2020.
7,0
7. 6. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.5.2020 a 30.5.2020.
8,0
7. 6. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.5.2020.
6,0
7. 6. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.5. a 30.5.2020.
7,0
7. 6. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.5.2020.
5,0
10. 1. 2019
čep "pod komínem"
5,0
10. 1. 2019
čep "pod komínem"
3,0
2. 11. 2018
čep "pod komínem"
Velice nesourodý podivně nachmelený, nedobře pitelný ale.
6,0
2. 11. 2018
čep "pod komínem"
Významné alkoholové vyznění u dvanáctky překvapí. Vcelku slušně horké a relativně pitelné
7,0
2. 11. 2018
čep "pod komínem"
Ležák vystavěný na robustním chlebnatém těle s příjemnou hořkostí v chuti i dozvuku. Výborná pitelnost.
7,4
23. 8. 2017
čep "pod komínem"
vzhled 7
barva +, průzračnost: opálová, pěna: krémová
pitelnost 7
nasycenost: střední, plnost: silná
vůně 6
intenzita +, vyváženost +/-
chuť 8
intenzita +, vyváženost +, hořkost: silná, doznívání: střední
celkový dojem 8
Nemám příliš rád piva s ovocnou vůní, ale u tohoto byla tak jemná, že to bylo v celkovém dojmu příjemné.

Diskuze