Hasičský pivovar Bítov

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
U. S. Harvy - APA 13°
Ochutnáno - Minipivovar Harvánek - (SK) Žilina (2023)
hodnocení: pivo
Richard - polotmavá IPA 14°
Ochutnáno - Minipivovar Harvánek - (SK) Žilina (2023)
hodnocení: pivo
Šmrnc NEIPA 15°
Ochutnáno - U Dvou Dobráků - Opava (2023)
hodnocení: podnik
Craft Beer Bottleshop & Bar, Brno
Ochutnáno: 3 druhy piv (2023)
hodnocení: podnik
Restaurace U Tesařů, Bítov
Ochutnáno: 5 druhů piv (2023)
nový pivovar
komentář: pivovar
anonym
Clock, Potštejn
Pivo chutná jak když smícháme limonádu se zbytky piva nikdy vic
komentář: pivovar
anonym
Clock, Potštejn
Hrozné piva co c
nový podnik: pivnice
recenze: pivo
Svatomartinský ležák 12
Nově ochutnané pivko v restauraci U Vojtěchů mě potěšilo už ...
recenze: pivo
Mouřenín 13° tmavý
Tmavé pivo ochutnané v restauraci Na Kopečku mě opravdu nadc ...
recenze: pivo
Mozaika 13
Tak tohle pivo ochutnané v restauraci U Loutkáře mě velmi mi ...
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
Berounský medvěd, Beroun
Zde jsem zakoupil v podstatě již před mnoha lety v PET lahvi ...
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron IPA 15°
Excellent ale, would love to have another chance to drink this again;-)
pivovar Hasičský pivovar Bítov
minipivovar
Rok vzniku: 2015
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Bítov 101, 67110 Bítov
Webové stránky
e-mail: penzion@utesaru.cz
Telefon: 737 842 777, 515 294 616
Kontaktní osoba: Roman Tesař
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Plánovaný výstav pivovaru je 500 až 900 hl ročně. Hlavními produkty výroby budou nefiltrované světlé pivo českého typu, nefiltrované tmavé nebo polotmavé pivo českého typu a speciální pivo dle požadavků zákazníků. Návštěvník pivovaru ochutná pivo točené přímo z výčepních tanků. Pivo se bude prodávat také v KEG sudech a v PET lahvích.
Pivovarský podnik: Restaurace U Tesařů, Bítov
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,1
26. 11. 2023
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Hasičský pivovar Bítov - Bítov (2023)
7,0
26. 11. 2023
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Hasičský pivovar Bítov - Bítov (2023)
6,4
26. 11. 2023
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Hasičský pivovar Bítov - Bítov (2023)
7,4
26. 11. 2023
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Slavnosti Minipivovarů - Znojmo (2022) Ochutnáno - Hasičský pivovar Bítov - Bítov (2023)
7,1
26. 11. 2023
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Slavnosti Minipivovarů - Znojmo (2022) Ochutnáno - Hasičský pivovar Bítov - Bítov (2023)
7,3
2. 6. 2022
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Slavnosti Minipivovarů - Znojmo (2022)
7,0
9. 2. 2021
čep "pod komínem"
Kdo má polotmavé v oblibě, bude velmi spokojen. Dobré, ale ne oslňující. Málo výrazná chuť.
9,0
9. 2. 2021
čep "pod komínem"
Poctivé, přes nefiltraci krásně čisté, plzeňsky hořké, prostě mimořádné pivo. Plnou známku nedávám z důvodu, že nejsem častý host. A víte co se říká: "Není zase takové umění uvařit dobré pivo, ale uvařit ho stejné po druhé, po desáte, po sté...".
7,0
13. 9. 2020
čep "pod komínem"
Příjemná chuť, škoda jen že málo chlazené.
7,0
13. 9. 2020
čep "pod komínem"
Dobře pitelné, ale málo vychlazené. Příjemná hořkost. Příjemná obsluha.
8,0
8. 9. 2020
lahvové
Dal bych víc jak 8. Dobře pitelné.
8,0
8. 9. 2020
lahvové
Plnější a více hořký s dlouhým hořkým dozvukem.
6,0
8. 6. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 30.5.2020.
7,0
7. 6. 2020
lahvové
Ochutnáno 25.5.2020.
6,0
7. 6. 2020
čep "no name"
Příliš sycené, ochutnáno 24.5.2020 v restauraci Herold ve Vranově nad Dyjí.
6,0
7. 6. 2020
lahvové
Ochutnáno 23.5.2020.
7,0
7. 6. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.5.2020 a 30.5.2020.
8,0
7. 6. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.5.2020.
6,0
7. 6. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.5. a 30.5.2020.
7,0
7. 6. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.5.2020.

Diskuze