Chomout Saison s bezem - pšeničné 10°
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Pivovar:
Chomout, Olomouc
Slad:
pšeničný
Kvašení:
svrchní
Druh:
světlé
Skupina:
plné
Alkohol:
Stupňovitost/EPM:
10°
Zadal:
Sagara
"Právě proběhla sezóna kvetení Bezu černého, a tak jsme se na něj vrhli i my. Náš „Bezon“ (bezový saison, jak mu pracovně říkáme) je postavený na souhře svěžího pšeničného sladu a bezového květu. Květ ve vůni, květy s citrusovým akcentem v chuti a s dozvukem bezových třapin. Krásně se pije."
sdílej s přáteli na: