Beer Wine Hybrid Grains & Grapes
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
"Abyste vytvořili něco opravdu unikátního, je třeba opustit zažité hranice, a tak jsme k výrobě tohoto „hybridu“ přistoupili zcela bez předsudků. Výchozí saison zrál 2 roky v sudech po červeném víně, jeden sud pak další 3 měsíce zrál na slupkách a druhý se šťávou vína odrůdy Cabernet Moravia."
sdílej s přáteli na: