Weihenstephaner Korbinian
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
"Náš Korbinian, plný, tmavý Doppelbock se světle hnědou pěnou, si získá milovníky piva vyvážeností ovocných nádechů švestek a fíků, aroma tmavého sladu - připomínající karamel, ořechy a čokoládu. Jeho pečená chuť se hodí k uzenému masu a rybám, stejně jako zvěřině a drůbeži."
sdílej s přáteli na: