Frankiestein - polotmavý Ale
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Pivovar:
Frankies, Břeclav
Slad:
ječný
Kvašení:
svrchní
Druh:
polotmavé
Skupina:
plné
Alkohol:
Stupňovitost/EPM:
Zadal:
Sagara
"Co se stane skloubením anglického typu piva Bitter a českého chmelu Kazbek? Je nám ctí představit vám českou variaci svrchně kvašeného piva o vyšší hořkosti, hlubokého prokvašení a jemné sladovosti. Jedná se o tzv. single hop, kdy jsme na chmelení použili jenom jeden druh chmelu – Kazbek."
sdílej s přáteli na: