Kousek Summer Masakr - Sour
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Pivovar:
Kousek piva, Liberec
Slad:
ječný
Kvašení:
svrchní
Druh:
světlé
Skupina:
plné
Alkohol:
4,5% vol.
Stupňovitost/EPM:
Zadal:
Sagara
"Představujeme vám náš letní Kettle Sour s mangem a marakujou. Do receptu oproti loňské ostružině přidal náš sládek, Jan Hanuš k ječnému sladu i pšeničný a kyselý. Tím pivo získalo lehký zákal a skvělou chuť."
sdílej s přáteli na: