Aecht Schlenkerla Weichsel Rotbier
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Rotbier (tedy červený ležák) býval ve Frankách běžný. Zejména město Norimberk bylo známé svým Rotbierem. Protože jeho výroba byla extrémně pracná, byl Rotbier v 19. století nahrazen Braunbierem (tj. hnědým ležákem), který se vyráběl pomocí moderních jednodušších metod vaření piva."
sdílej s přáteli na: