Pumpkin beer

Sezónní, hybridní pivo. Vyráběné na podzim, vetšinou svrchně kvašené. Při rmutování se přidává dýně, dýňové pyré, nebo dýňové aroma. Většinou se přidává i koření jako zázvor, skořice, muškátový oříšek, hřebíček a nové koření. Dýňová piva jsou sladší, méně hořká, více sladová a kořeněná, plná.
Slad: ječný, pšeničný, jiný
Kvašení: spodní, svrchní
Druh: světlé, tmavé, polotmavé, jiné
Barva piva: 10 - 60 EBC
Teplota servírování: 7 - 13°C
Sklenice:
Původ: USA
Pivní styly - přehledný seznam
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Bockbier 19°
Silné, plnější pivo bavorského typu s jemným karamelovým nádechem a nízkou hořkostí.
hodnocení: pivo
Pražec - Brown IPA 14°
Dobře pitelná Brown IPA s aroma tropických plodů a jemnou hořkostí.
hodnocení: pivo
Kendy 13°
Výrazná APA s ovocným základem v chuti grepy a vyšší hořkost, dobré pití.
komentář: pivo
anonym
Bertold Světlé výčepní 3,5%
Jsem s tímto pivem naprosto v pohode. Nejlepší poměr cena výkon.
komentář: pivo
anonym
Bertold Světlé výčepní 3,5%
Jsem s tímto pivem naprosto v pohode. Nejlepší poměr cena výkon. ????????
nové pivo
nový podnik: restaurace
nový podnik: restaurace
hodnocení: podnik
restaurace Marina, Praha
Pěkný podnik, ale obsluha a výběr piva tragédie.
hodnocení: podnik
nový podnik: restaurace
hodnocení: podnik
Pivovarská restaurace Moravia
Restaurace nabízí spodně kvašená piva pivovaru Moravia a svr ...
komentář: pivovar
Hákův parní pivovar, Mlékojedy
Další fajn vesnický pivovar který je nainstalovån v bývalý k ...