Pumpkin beer

Sezónní, hybridní pivo. Vyráběné na podzim, vetšinou svrchně kvašené. Při rmutování se přidává dýně, dýňové pyré, nebo dýňové aroma. Většinou se přidává i koření jako zázvor, skořice, muškátový oříšek, hřebíček a nové koření. Dýňová piva jsou sladší, méně hořká, více sladová a kořeněná, plná.
Slad: ječný, pšeničný, jiný
Kvašení: spodní, svrchní
Druh: světlé, tmavé, polotmavé, jiné
Barva piva: 10 - 60 EBC
Teplota servírování: 7 - 13°C
Sklenice:
Původ: USA
Pivní styly - přehledný seznam
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Rampušák Vánoční pozdrav z Dobrušky 13°
Tenhle vánoční speciál mi nejvíc chutnal v pivovarské hospůd ...
hodnocení: pivo
Muderlant 13°
Polotmavé pivo s nasládlou karamelovou chutí krémovou pěnou a má střední říz
hodnocení: pivo
Rampušák 12° nefiltrovaný
Dobrý ležák s vyváženou chutí jemnou hořkostí velmi dobře pitelný
hodnocení: podnik
Pivovarská hospůdka s bowlingem Rampušák
Prostředí super obsluha super
hodnocení: podnik
bar pub Schrott, Brno
Ochutnáno: 19 druhů piv (6 x návštěva)(2022)(2023)
recenze: pivo
Weizen 12
Pivo ochutnané v Pivní ambasádě Pardubice s krásnou hustou k ...
komentář: pivovar
anonym
Clock, Potštejn
Pivo chutná jak když smícháme limonádu se zbytky piva nikdy vic
komentář: pivovar
anonym
Clock, Potštejn
Hrozné piva co c
nový podnik: pivnice
recenze: pivo
Svatomartinský ležák 12
Nově ochutnané pivko v restauraci U Vojtěchů mě potěšilo už ...
recenze: pivo
Mouřenín 13° tmavý
Tmavé pivo ochutnané v restauraci Na Kopečku mě opravdu nadc ...
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
Berounský medvěd, Beroun
Zde jsem zakoupil v podstatě již před mnoha lety v PET lahvi ...