Pumpkin beer

Sezónní, hybridní pivo. Vyráběné na podzim, vetšinou svrchně kvašené. Při rmutování se přidává dýně, dýňové pyré, nebo dýňové aroma. Většinou se přidává i koření jako zázvor, skořice, muškátový oříšek, hřebíček a nové koření. Dýňová piva jsou sladší, méně hořká, více sladová a kořeněná, plná.
Slad: ječný, pšeničný, jiný
Kvašení: spodní, svrchní
Druh: světlé, tmavé, polotmavé, jiné
Barva piva: 10 - 60 EBC
Teplota servírování: 7 - 13°C
Sklenice:
Původ: USA
Pivní styly - přehledný seznam
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Pernštějn Světlý ležák 12°
V nějakém obchodním řetězci jsem narazil na nové lahve i eti ...
recenze: pivo
Citra 13°
Slabší citrové aroma, tělo plné, hořkost slabší. Poměrně nevyvážené pivo.
recenze: pivo
Předák 10°
Taková desítka která nezanechá moc dojem. Rozhodně bych neby ...
hodnocení: podnik
restaurace Pivovar Český Krumlov
Ochutnáno: 2 druhy piva (2021)
hodnocení: podnik
Restaurant Glokner Svachovka, Mirkovice
Ochutnáno: 4 druhy piva (2021)
hodnocení: podnik
recenze: pivo
Lávka 11°
Petka kterou jsem měl již dříve byla skvělá, ale čepované v domovské hospodě ještě lepší.
komentář: pivovar
anonym
Starý dvůr, Prušánky
Na oběd smaženej řízek který byl zkažený byl humus, burgr st ...
komentář: pivovar
anonym
Starý dvůr, Prušánky
Pry-mame nasi 11tku a nebo 10 radegast..... S kamosema jsme ...
komentář: pivovar
anonym
Starý dvůr, Prušánky
Pry-mame nasi 11tku a nebo 10 radegast..... S kamosema jsme ...
komentář: pivo
anonym
komentář: pivo
anonym
Zewl světlý ležák 12°
Dvanáctka z petky chuťově dobrá, jen trochu odrazuje zákal. Ten ale k tomuhle druhu piva patří.
komentář: pivo
anonym
Krajinský Jantar 11°
22.7 2021 Jsem velmi mile překvapen DNES JSEM PIL pivo Ja ...
nový podnik: pivnice