Pumpkin beer

Sezónní, hybridní pivo. Vyráběné na podzim, vetšinou svrchně kvašené. Při rmutování se přidává dýně, dýňové pyré, nebo dýňové aroma. Většinou se přidává i koření jako zázvor, skořice, muškátový oříšek, hřebíček a nové koření. Dýňová piva jsou sladší, méně hořká, více sladová a kořeněná, plná.
Slad: ječný, pšeničný, jiný
Kvašení: spodní, svrchní
Druh: světlé, tmavé, polotmavé, jiné
Barva piva: 10 - 60 EBC
Teplota servírování: 7 - 13°C
Sklenice:
Původ: USA
Pivní styly - přehledný seznam
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Duvel
Velmi dobré pivo. Vychutnáno vlastnoručně načepované na festivalu Gentse feesten v Gentu.
komentář: pivo
anonym
Rohan Vánoční 16°
Měla jsem možnost pít tento víkend....moc dobré....pokud mohu posoudit....
recenze: pivo
Flekovský ležák 13°
Krásně zakulacená chuť s delším příjemně hořkým dozníváním. ...
hodnocení: podnik
Pauwel Kwak Bierhuis
Celkem fajn podnik na belgická piva, kterých je tu dost na č ...
nový podnik: pivnice
komentář: pivo
Mlýn - Imperial Winter Stout 22°
Aspoň si prostý občan trochu rozšíří obzory.
komentář: pivo
anonym
300 Kurven 10°
A jak vyse řečeno chlebnata. To je trefa
hodnocení: podnik
Pivovar Mamut
Tady já to prostě miluju, posezení v atriu pivovaru, přímo p ...
nový podnik: pivnice
nový podnik: pivnice