Salt&Pepper Greppa Gose 11°
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Pivovar:
Dejf, Studénka
Slad:
pšeničný
Kvašení:
svrchní
Druh:
světlé
Skupina:
plné
Alkohol:
4,5% vol.
Stupňovitost/EPM:
11°
Zadal:
Sagara
"Gose Salt&Pepper GREPPA je zpět! Takže nejdříve stručně o stylu Gose: původní receptura pochází z počátku 13. století a zrozena byla ve městě Goslar / odtud název/. Jedná se o svrchně kvašené pivo s kyselou chutí, do kterého se přidává sůl!....což pivu dává skvělý minerální tón."
sdílej s přáteli na: