Sv. Norbert Smoked Sour (2023)
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Pivovar:
Klášterní pivovar Strahov, Praha
Slad:
ječný
Kvašení:
svrchní
Druh:
světlé
Skupina:
plné
Alkohol:
4,0% vol.
Stupňovitost/EPM:
Doplňující info:
nepasterizované, nefiltrované
Zadal:
Sagara
Jsme rádi, že vám můžeme představit náš vařený kotlíkový kyselý ale! Tento proces vaření piva zahrnuje snížení úrovně pH přidáním bakterií rodu Lactoes vacteria Philippine Calamansi limes.
sdílej s přáteli na: