La Folie - Sour Brown Ale
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
"La Folie, francouzsky „pošetilost“, je pivo nasáklé tradicí vaření v Nové Belgii. Náš původní kyselý stárnoucí na dřevě stráví jeden až tři roky okyselením ve velkých krmivech z francouzského dubu, než je smíchán. La Folie je ostrá a kyselá, plná tónů zeleného jablka, třešní a švestkové kůže...."
sdílej s přáteli na: