Sourname Weizen Rybíz - Sour
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Pivovar:
Malt Worm
Slad:
pšeničný
Kvašení:
svrchní
Druh:
jiné
Skupina:
plné
Alkohol:
4,2% vol.
Stupňovitost/EPM:
Zadal:
Sagara
"Míchané kvašené pivo s kvasinkami a mléčnými bakteriemi (plantarum) s trochou soli (0,5 g na 1 litr). Napuštěné pyré z černého rybízu. Vařeno ve spolupráci s Schrott & Kos."
sdílej s přáteli na: